Mi magyarázza az utóbbi években és mi az oka a fiatalok részéről az időse iránt kialakuló fokozódó gyűlöletet?
Engem az idegesít amikor reggel a buszon a csúcsforgalom idején (amikor érted aludhatnának bármeddig, de nekik pont akkor kell piacra menniük) mindenkit félrelökve tolakszik fel a buszra. Láttam már olyan nagyit is aki egy iskolás kislányt lökött le a buszról csakhogy felférjen.. Szóval elképesztő mik vannak. Persze amikor hely kell játsszák az ártatlan báránykát...
Múltkor is villamoson idejött hozzám az egyik, hogy fáj a lába had üljön már le. Megkérdeztem tőle hogy "maga ennyi idősen átadta a helyét"? Azt mondja "Igen", én meg erre "Látod ezért fáj most a lábad!" Az a nyílt gonosz és gyűlölködő tekintet amit utána bevillantott, azt látni kellett volna..
Termelsz 10 zsák búzát, amelyből kényelmes jól tudnál lakatni a családodat, az asszonyodat és a gyerekeidet, és félre is tudnál rakni belőle ínségesebb időkre.
De a 10 zsák búzából 6 zsák búzát elvesz a nagy törzsfőnök, és szétosztogatja mindenkinek, te pedig végignézed, hogy a gyerekeid éheznek, egyik-másik éhen is hal. Nem érted, hogyan éhezhetnek a gyerekeid, amikor te 10 zsák búzát megtermelsz magatoknak, és azt sem érted, miért kell 6 zsákot ellopni tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!