Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarázza az utóbbi...

Mi magyarázza az utóbbi években és mi az oka a fiatalok részéről az időse iránt kialakuló fokozódó gyűlöletet?

Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 07:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csak azzal van tele a f.@szom, hogy nem lehet úgy végig menni a bolton, ne legyenek egyfolytában útban. Mindig van egy amelyiknek pont az út kellős közepén kell szerencsétlenkednie, pont úgy kell beállnia a polchoz, hogy más ne férjen oda, pont úgy kell azt a k.urv@ bevásárlókocsit tolni, hogy ne tudd megelőzni. Ez nem csak az öregekre igaz, de főleg ők csinálják ezt. Más bajom nincs velük.
2015. júl. 20. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Engem az idegesít amikor reggel a buszon a csúcsforgalom idején (amikor érted aludhatnának bármeddig, de nekik pont akkor kell piacra menniük) mindenkit félrelökve tolakszik fel a buszra. Láttam már olyan nagyit is aki egy iskolás kislányt lökött le a buszról csakhogy felférjen.. Szóval elképesztő mik vannak. Persze amikor hely kell játsszák az ártatlan báránykát...

Múltkor is villamoson idejött hozzám az egyik, hogy fáj a lába had üljön már le. Megkérdeztem tőle hogy "maga ennyi idősen átadta a helyét"? Azt mondja "Igen", én meg erre "Látod ezért fáj most a lábad!" Az a nyílt gonosz és gyűlölködő tekintet amit utána bevillantott, azt látni kellett volna..

2015. júl. 20. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Termelsz 10 zsák búzát, amelyből kényelmes jól tudnál lakatni a családodat, az asszonyodat és a gyerekeidet, és félre is tudnál rakni belőle ínségesebb időkre.

De a 10 zsák búzából 6 zsák búzát elvesz a nagy törzsfőnök, és szétosztogatja mindenkinek, te pedig végignézed, hogy a gyerekeid éheznek, egyik-másik éhen is hal. Nem érted, hogyan éhezhetnek a gyerekeid, amikor te 10 zsák búzát megtermelsz magatoknak, és azt sem érted, miért kell 6 zsákot ellopni tőled.

2015. júl. 20. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
12%
Ki fizet nektek ezekért a gyűlölködésekért? Az mszp?
2015. júl. 20. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
20%
Tőlem azt kapnak amit adnak.. Úgy tesznek mintha őket alapból tisztelni kéne, de a tisztelet nem korral jár, hanem azt ki kell érdemelni.
2015. júl. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!