Titeket nem idegesít ez az MSZP-s "Többen vagyunk, mint bárki gondolná"szöveg? Szerintem sehol sincsenek csak magukat biztatják, és hogy szavazzanak rájuk.
Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok?2010. márc. 5. 16:46
11/19 anonim válasza:
17.05
Erre nem számítanék
Ez még kb 10-15 évig tart így! Mert a múltrendszer aktívainak az avanzsált nyugdíjasai a fő bázisuk, és ugye mindenki meghal egyszer.
12/19 anonim válasza:
igen, az mszp kihalófélben levő párt, meg a fidesz is, csak nem tudják. FIATAL Demokraták Szövetsége.Öregebb korukra elérték az mszp szintjét.
13/19 anonim válasza:
Ha kevesen lennének hogy tudtak volna ennyit ellopni?
14/19 anonim válasza:
Hát úgy hogy a magyar nép hagyta.Nem lógattuk fel őket a bitófára. Nem tudom, meddig marad ez így....
15/19 anonim válasza:
Az MSZP engem nem idegesít mostanában. Ők számomra az egyik legjobb viccforrás. Ahogy Mesterházy meg Molnár Cs. bohóckodik, hát az már nagyon jó. Stand-up comedy a javából. Meg az "utánam srácok" jelszó a nyugdíjas banyáknak. Dinamikusnak, erősnek, lazának akarnak látszani, közben meg tényleg semmi, de semmi tartalom, és semmi esély semmire. Olyan mintha Hitler a bunkerban győzelmi énekeket énekelt volna a körülötte levőknek. Aztán meg ott van Lendvai, Kiss Péter, Szekeres I., a nagy komoly ábrázatukkal. Az összeomlás előtt két héttel is minket oktatnak. Na és ne feledkezzünk meg a jó kis antifa megmozdulásaikról! És ott lesz a március 15-ei rendezvény. Én nézni fogom.
17/19 anonim válasza:
A jobbik minimum 65% al fog nyerni. Erre emlékezzetek a választások után is!!!
18/19 anonim válasza:
Engem idegesít,mert rosszabbul élek,mint nyolc éve.
19/19 anonim válasza:
Itt is megkérdezem: ha nem nyer ennyivel a jobbik, megkereshetlek, és nyilvánosan seggberúghatlak, miközben a nyakadban egy "pártkatona vagyok" felirat lóg? Utána fizetek egy sört, mert én is emberből vagyok persze, de ezt így vállalod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!