Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak ezért feljelente...

Miért akarnak ezért feljelenteni a "jobboldali" szülők?

Figyelt kérdés

Nyári óvodákba együtt járnak a gyerekeink.

Értekezleteken már többször is volt összetűzésem ezekkel a szülőkkel, nem engednek egy fikarcnyit sem a véleményükből és mivel több a pénzük, arrogánsan viselkednek.

Én úgy gondolom, ezt az óvodában is mondtam már, hogy nem kellene a gyerekeket nemi sztereotípiák közé szorítani, hanem hagyni kellene őket szabadon fejlődni.Én is erre próbálom nevelni.

Szerintem, ha megteszik egy ruha a gyereknek nem az számít, hogy a kis címkéjére fiú vagy lány van írva, hanem az, hogy tetsszen neki.Ugyanígy, nem veszem ki a kezéből a babát, a rúzst vagy az arcpirosítót.

Viszont, azok a szülők akiket az előbb említettem gyakran beszólnak.

Illetve azzal fenyegetőznek, hogy szólnak a hatóságoknak és elvetetik , mert szerintük a fiú gyermekemet lánynak nevelem.

2015. júl. 17. 16:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Na, a nemtelenítő fejlődött, most már kamu kérdéssel jön :-D Fiútól a rúzst meg az arcpirosítót azért kéne rohadtul elvenni, mert lenyeli oszt' belehal... kezdjük itt. A nemi sztereotípiák még odébb vannak :-D
2015. júl. 17. 16:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Provokatív a kérdés. Honnan tudod hogy a szülők jobboldaliak? Ne haragudj de a baloldaliak sem hagynák hogy a gyereküket fiúból lánnyá neveld. Úgy érzem ez csak kitaláció hogy hergeld a kommentelőket...

("Ugyanígy, nem veszem ki a kezéből a babát, a rúzst vagy az arcpirosítót." ...sántít a dolog mert óvodába sem rúzs sem arcpirosító sincs! Nem is lehet a gyreknél.)

2015. júl. 17. 16:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ebben a rovatban kérdést feltenni, ez az első.
2015. júl. 17. 16:49
 4/16 A kérdező kommentje:

"...sántít a dolog mert óvodába sem rúzs sem arcpirosító sincs! Nem is lehet a gyreknél.)"

Itthon viszont van.Nem tölti az egész napját az óvodában.

2015. júl. 17. 16:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem unod meg hogy minden heten a genderizmust piszkalgatod?

Most meg kamu kerdest irsz ki?

2015. júl. 17. 17:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak kioktatni, se semmi, csak leíroma véleményem:

Egy óvodás kisgyerek mit tudja hogy mik a női és mik a férfi szokások? A te feladatod lenne hogy megtanítsd hogy különbséget tegyen női és fi/férfi kűlsőségek között. Ha nem tanítod meg idővel neki lesz belőle problémája, attól hogy nem is tudja még hogy ki és minek szokott rúzsozni vagy szoknyát venni így nem azért csinálja mert homo lenne hanem mert nem tanították meg.

Még egy 16 évesről se biztos hogy homokos lenne ha a saját neméhez vonzódik, mert még alakulóban van, nem hogy egy ovodás, akinek ,,sexuális" érzései sincsenek. Hülyét csináltok/neveltek belőle.

De gondolom ez provokáció, vagyis a kérdés.

2015. júl. 17. 17:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez az evolúció. Selejtes egyed selejtes gyereket nemz aki nem lesz képes szaporodni
2015. júl. 17. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam a kérdezőt.

Az alábbi videón szerepel Loretta álnéven.

https://www.youtube.com/watch?v=64al8TvGYjw

2015. júl. 17. 18:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Megint kiszöktél a viccházból?
2015. júl. 17. 22:32
 10/16 anonim ***** válasza:

"Hogy fogod kihordani a magzatot? Belerakod egy szatyorba?"

WÁÁÁHHÁÁÁ Brian élete rulez!! XD

2015. júl. 17. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!