Miért sunyít Vona Gábor egy ilyen kérdéstől?
Lehet ha a Jobbik is szerepelne naponta a médiákba, akkor szívesen válaszolna!
De az nevetséges, hogy a lejáratás végett be akarják hívni és semmi másról nem szólhat semmi!
Van a Jobbiknak programja előbb azt, és ha kap elég média felületet akkor jöhet a többi is!
Tudom, hogy van programja a Jobbiknak, de szerintem akkor sem tehet úgy a Jobbik elnöke, hogy a hitelcsalást nem minősíti közpénzzel való csalásnak. Embereket vertek át jobbikosok, meglopták őket, Vona pedig nem hajlandó egyenesen válaszolni a kérdésre.
A földkérdés meg minden másról tudjuk a véleményüket, mert ezt mondogatják mindenhol ez oké is, de ennek ellenére fel kell készülnie, hogy neki kellemetlen kérdésekre is válaszolnia kell.
Egyébként mind a bal és jobboldalon összevetve egyetlen politikus van aki elmegy interjúra akkor is ha az ATV, a TV2 vagy a HírTV hívja, és ez Orbán Viktor.
"Egyébként mind a bal és jobboldalon összevetve egyetlen politikus van aki elmegy interjúra akkor is ha az ATV, a TV2 vagy a HírTV hívja, és ez Orbán Viktor."
nos ha ennyire odavagy orbánért meg minden, akkor megoszthatnád velünk, hogy mire készül a fidesz a választások után, mert én még nem tudtam kibogozni. kérlek világosíts fel!
Én is kíváncsi lennék a programjukra, de nem találom sehol. Ha szépen megkérlek, belinkelnéd? Tényleg szeretném már összehasonlítani a Jobbikéval ;)
Szebb jövőt!
És még ez a köc.sög mszp s pic.sa
azt mondja hogy nincsenek segélyből élő cigányok
Itt is szeretném lefektetni írásban hogy a Jobbik fogja nyerni a választásokat. Épp azért hogy ennek a választások utánra is maradjon nyoma. Véleményem szerint 65% tehát nem kis többséggel.
Isten velünk van, ki lehet ellenünk?
Szebb jövőt!
69
Ha nem így lesz, azaz nem a jobbik lesz a legtöbb szavazatot kapott párt ( nem ám azzal trükközni, hogy ők nyertek, mert, hanem hogy ők lesznek a legnagyobb párt) akkor seggbe rúghatlak, miután a nyakadba vettél egy táblát, "fanatikus vagyok, üssetek" felirattal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!