Miért esik nehezükre a bíróságoknak elítélni Biszkut úgy, mint a 90 feletti ex-Wehrmacht / Waffen-SS / Magyar Királyi Honvédség katonákat?
Ó, ha megérhetném, hogy az acsarkodók legalább tudnák, mire acsarkodnak. Tudom, hogy ez örök időkre reménytelen, csak úgy kiszakadt belőlem.
De tudod mit kérdező? Beszéld rá ezeket a "hősöket", hogy menjenek bíráskodni. Persze nem a saját módszerükkel, hanem a civilizált emberek által megszokottal. Én benne vagyok, hogy ítélkezzenek. ha pedig nem sikerül, majd - sírok, hogy már megint nincs szinkronban a szerep és szereplő.
Mert Biszku Béla egy rossz politikus volt csupán, de nem követett el háborús bűnöket.
Biszku Bélának van politikai felelőssége és tevékenysége morálisan elitélhető, de büntetőjogi értelemben a vegzálása szégyen és pótcselekvés. Nyilvánvalóan mindig a hatályos törvények és jogszabályok szerint járt el és tagja volt testületeknek, amelyek helytelen, hibás döntéseket is hoztak, sok jó döntés mellett természetesen, ezért azonban senkit sem szabadna elítélni vagy a joggal való visszaélést súroló módon zaklatni. Ez csupán méltatlan és alantas politikai hangulatkeltés, ami csak a fasisztáknak kedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!