Magyarországon az emberek komolyan csak azért gyűlölik a külhoni magyarokat, mert évi ötször utazhatnak 90%-os kedvezménnyel?
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem mindenki!!!
Akinek nem inge ne vegye magára!!!
Csak mielőtt megkérdeznétek honnan vettem ezt, olvassátok el az alábbi kérdésnél a kommenteket (és százalékait):
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7020..
Meg olyan is van, hogy ha magyar elver egy romát akkor mindenki hőbörög, hogy mekora nácizmus van itt Magyarországon, tele van vele a média, tüntetnek a roma jogvédők ha az illető nem kap életfogytiglant.
De ha az ellenkezője van (ami tízszer gyakoribb) akkor csak annyit mondanak "Hát igen. Szegény kisebbségek nagyon el vannak nyomva. A családi háttér miatt van."
A TV-be sose kerül be, vagy ha be is kerül kicenzúrázzák az illető bőrszínét. Általában meg is ússza vagy kisebb pénzbüntetést kap.
Úgyhogy ennyit a nagy romagyűlöletről Magyarországon.
"Ti még a betegséget is irigyelitek, még a temetésemen a jóidőt is irigyelnétek, de, hogy külföldön mit szenved az ember azert, hogy magyarnak tartja magát azt nem tudjátok ti semmirekellő senkiházi püffeszkedő görények, persze az anyaorszagban könnyű magyarkodni, de határon túl élnétek és nap mint nap kapnátok a pofonokat akkor már befognátok a lepcses bagólesőtöket, remélem soha nem csatolják vissza az elszakitott részeket mert ilyen zsivány senkiháziakhoz nem akarok tartozni mint ti"
OK, Csááá!
Emberek! Honfitársaim! Elég!
Fogjunk már végre össze! Egy nép vagyunk!
Mi ez a széthúzás?
Vegyünk példát mondjuk a szerbektől:
CCCC (SSSS latin betűkkel)=Csak az összetartás mentheti meg a szerbet!
Eza jel benne van a címerükben is:
Ha egy szerb elmegy németországba vagy ausztriába akkor az ott levő másik szerb normálisnak tekinti, hogy segítsen honfitársán. Mi miért nem?
A muzulmánok is azért ilyen félelmetesek és retteg tőlük mindenki, mert összefognak, rendkívül összetartók, egyértelműnek tekintik, hogy segítsék egymást ha baj van. Mi miért nem?
Erről a 90%-os dologról még nem hallottam, de őszintén szólva leszarom. Mi meg diák korunkban ingyen utazhatunk Szlovákiában. Szóval ez ilyen dolog...
Hidd el, hogy néhány emberen kívül ez senkit sem érdekel. Sokkal jobban zavarja őket a cigányok kellemetlenkedése.
"A muzulmánok is azért ilyen félelmetesek és retteg tőlük mindenki, mert összefognak, rendkívül összetartók, egyértelműnek tekintik, hogy segítsék egymást ha baj van. Mi miért nem?"
Azért ölik le egymás olyan indokkal h nem volt elég hosszú a szakálla.
Igen, nagyon sok irigy, fösvény ember van. Én mondjuk nem használtam ki ezt a lehetőséget, mert nincs magyar igazolványom, de hozzáteszem, hogy Magyarországra látogatásaim alkalmával 40-50 ezer forintokat költöttem és minden hónapban menni szoktam. Tehát bőőőven túl fizettem volna adóval a kedvezményeket.
Éltem Magyarországon, a szomszédok gyakorta fel is jelentettek, mert látták, hogy jól megy a szekér. Én személy szerint hiába vagyok magyar, eddig Ukrajnából el nem költöztem volna sehova, a maffiózás és korrupció (jó ez Magyarországon ugyanúgy van csak titokban) ellenére sem, mert még így is normálisabb, szabadabb életet lehetett élni (a szabad alatt nem a homoszexualitást meg lóval csinálást értem, hanem hogy nem jelentenek fel minden szrért, hogy eladott egy öreg 10 tojást és nem adott számlát), csak ez a háború, meg a hiperinfláció... Emiatt szeretnék elköltözni, egyébként szerettem ezt az országot. Eddig legtöbben még könnyebben meg is tudtak élni, mint Európában (itt nem a diplomásokra gondolok). Más világ volt ez, nem is oly régen... A komolyabb hibákat kellett volna javítani, mint a katasztrofális egészségügy, és pöpec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!