Sokan hogy tudnak úgy véleményt mondani az illegális bevándorlókról hogy nem élnek a környezetükben?
Figyelt kérdés
Én tudok és szoktam is véleményt mondani a viselkedésükről mert nap mint nap átélem, viszont az már más tészta mikor valaki osztja az észt a budai villából...2015. júl. 10. 13:04
21/24 tetro válasza:
Vasárnap este voltam kinn a Keletinél szendvicset osztani. Nem tudom budapestiként miért ne lehet véleményem a menekültekről... Szerintem van annyi menekült Budapesten is mint mondjuk Debrecenben. De pl a Blaha környékén 100% hogy több az afrikai bevándorló mint Debrecenben ahol van egy összesen 800 fő fogadására képes állomás. Szóval azt gondolom, hogy aki nem Budapesten él az ne mondjon véleményt a bevándorlókról! :D
22/24 anonim válasza:
#10! "De, hogy kötelező őket beengedni, tilos komoly határvédelmet, erődítményt építeni, arról bizony az erősen liberális szellemiségű EU tehet." Amikor ezt leirtad tudatában voltál, hogy az EU mi is vagyunk? Vagy éppen kihagyott a tudatod?
23/24 anonim válasza:
" "De, hogy kötelező őket beengedni, tilos komoly határvédelmet, erődítményt építeni, arról bizony az erősen liberális szellemiségű EU tehet."
Kar hogy ennek semmi koze a valosaghoz.
24/24 anonim válasza:
Én egyetértek veled kérdező. Ugyanez a helyzet a cigánykérdéssel is. Nem egyszer rasszistáztak már le pestiek, mert megmondtam, hogy a cigányok csak a vidékiek nyakán élősködnek, lopnak, nem dolgoznak. Igaz, a kis cityboy szája félreállt, amikor az ő nyaralóját fosztották ki a dzsipók. Budapest Magyarország vízfeje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!