Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is Orban Viktorba...

Szerintetek is Orban Viktorba van egy kis cigany ver? Egy kis cigany beutes? Nem a borszin! Hanem az alak koponya forma nekem egy fél cigany jut eszembe rola. Nektek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 8. 07:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Igen, több évtizedes szocializmust nehéz eltüntetni olyan módon, hogy a haveri köröd zsebébe tömöd az ország pénzét.
2015. júl. 8. 17:04
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Tényleg, ez igaz. Adjuk el az országot külföldieknek, hogy a legszegényebb 10% jobban éljen, miközben az ország elszegényedik. Vissza a szocikat!
2015. júl. 8. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Szocik a munkáspártban vannak max.
2015. júl. 8. 19:08
 14/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"A helyes szám a 0'9%, azaz kevesebb, mint 1%."

Élj csak ebben az álomban, nekem aztán 8.

2015. júl. 8. 23:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy cigány lenne, nem látszik rajta legalábbis.

Lehet, hogy származásilag magyar de identitás alapján egy hazaáruló cionbérenc!

2015. júl. 9. 09:22
 16/18 anonim válasza:
44%

Már,hogy a f *szomba ne lenne cigány?

Az apja vezetékneve eredetileg ,,Orsós" volt,csak később megváltoztatta Orbánra.Egyébként is lehet látni rajta,hogy egy görbelábú,törpe focista cigány.

2015. júl. 9. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
34%
kuruc.info szerint 1/4 cigány, 1/4 zsidó
2015. júl. 10. 10:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Látom, hogy régebbi a kérdés, de azt is láttam, hogy mindenki csak találgat, pedig ennek már utána járt egy újságíró! Kende Péter annak idején a Viktor című könyvét úgy reklámozta, hogy ha meg akarják tudni, hogy Orbán Viktor cigány-e, vagy hogy volt-e KISZ tag vegyék meg. Nos Kende kissé elfogult, mindenféle fasiszta, horthysta söpredéknek lehordja Orbánt de nagy kutatómunkát végzett levéltárakban, Orbán szülőfalujában, családjában, hogy kiderítse az igazságot.

EGYÉBKÉNT ELÁRULOM, HOGY NEM IS CIGÁNY ÉS NEM IS ZSIDÓ. Most sokan a párnájukat harapdálva fogják a falfelé fordulva sírva tölteni az éjszakát, talán még be is vizelnek kétségbeesésükbe, hiszen erre eszméket építettek fel egyesek, de ez van. "A tények makacs dolgok!"

2016. szept. 8. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!