Ez lenne a kormányváltó Jobbik? Kb 500-1000 embert sikerült összeszedniük tüntetni Debrecenbe.
Tüntetés? Ezek is ugyanúgy szédítenek, ferdítenek, hazudoznak mint a fidesz. Hát a vezetőjük maga is egy iszlamista.
Vona Gábor idézet következik:
"Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében"
Kormányváltó, na ez kéne még ebbe a nyomorúságba kormányozni, a fidesz klón Jobbik.
A képen jól látszik, a hely megtelt.. Nem tudom hogy gondoltad el hogy akkora helyre 100.000 préselődjenek be. Ennyi embert vártak, ebből is látszik.
Gyurcsányék kb. 20 embert szedtek össze, ott a baloldali demonstrációról a link.
Megtelt a tér basszus, hova akarsz oda még több embert? Nem akarok semmit se megmagyarázni neked, mert nincs kinek, de ha oda ennyi ember fért be a táborhoz akkor mit akarsz?
Nem volt ott se Vona Gábor, se Novák, és a fontosabb tagok közül senki se... HA NAGY TÜNTETÉST AKARTAK VOLNA SZERVEZNI akkor szerinted azek a tagok is nem mennek el????
De nagy tüntetést említve azért a baloldali demonstráció 20 emberrel nagyobb durranásnak számít? Pedig a két párt támogatottsága ugyan akkora.
12:26
"Megtelt a tér basszus"
Jaaa! Tehát a Jobbik-szimpatizánsok már otthon tudták előre, h meg fog telni a tér (amúgy nem tudom honnan veszed, h megtelt, talán ott voltál?), ezért azt mondták: Ááá, inkább ne is menjünk, még a végén túl sokan leszünk.
Most komolyan, miért nehéz elfogadni, h az embereknek van jobb dolguk is vasárnap este?
13:56
Mi volt ebben a liberális?
A módszered elég liberális, kiveszel a 100érv közül egyet, azt meg félre értelmezed. Ezt csinálja a búlvárotok is.
Arról van szó hogy a Jobbik se számított többre. Amúgy meg a linkelt kép alapján mondtam hogy megtelt a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!