Szerintetek a cigányok és a zsidók szeretik a magyarokat?
Ha nem! Akkor ők antimagyarok?
Csak azért mert ha én nem szeretem őket akkor antiszemita és rasszista vagyok. Holott semmit nem teszek ellenük " nem úgy mint ők" csak nem szeretem? Ez olyan mint egy jó buli után, mikor rám akaszkodik valami ösztrogén bomba, csak a "békességért" együtt alszunk" az még nem szerelem, és főleg nem lesz belőle összebútorozás!
ez most valami vicc?
te is tudod a választ.. persze hogy NEM
bár azért nem minden zsidó cionista vannak normális átlagos emberek mint mi... lehet még a vallásukkal se foglalkoznak úgy teljesen normális életet élnek
na de a cigányok... elmaradtak a fejlődésben... de nagyon
Ők nem is fenyegetnek, ők rosszabbak.
Ők már csak akkor adják a maguk valóját amikor már késő.
Nem a puszta fizikai tulajdonságaik és az elemi ösztöneik vezetik, hanem a körültekintő alapossággal állított csapdák. Akár egy sakkozó, aki 4-5 lépéssel előrébb gondolkozva ad mattot. Előbb az ideológia, a szabadság mézesmadzaga, a világiság, Stb. Aztán a tagadása a történelemnek és az általuk suggalt verziók megkérdőjelezhetetlensége, médiával, hazugsággal, törvénnyel"holopajzs". És csak akkor látod már a csapdát amikor már a hálót rád feszítette a és már csak szűkölsz. "sokan még ekkor sem"
zsidóval még nekem sem volt bajom. de cigánnyal, pfff....
[nem zsidózó jobbikos]
A cigányok nagy részén észrevenni, hogy rasszista. (Bár nekem egy okos cigány megmagyarázta, hogy ő nem lehet rasszista, mert cigány :D)
A zsidóknak meg semmi baja a magyarokkal. Tudom, a JOBBIK szerint felvásárolják az országot, meg ők irányítanak :D Olyan aranyosak, mint az előbb említett cigány :D (és buták)
A zsidóknak meg semmi baja a magyarokkal. Tudom, a JOBBIK szerint felvásárolják az országot, meg ők irányítanak :D Olyan aranyosak, mint az előbb említett cigány :D (és buták)
Buta!
És aki nem képes megérteni, hogy az ország lehetőségeit az ország polgárai a társadalom határozza meg.
Amelyik országban az ott lakók csak laknak, de egyre kevesebb az magántulajdonuk, egy kevesebb a részük a jövedelmet termelő beruházásokban, így annak a termelt javaknak az újraelosztásából sem részesülnek.
Akik a saját hazájukban a külföldiektől függenek, és nem érdekli őket a magyar gazdaság mert nem az élet terük, csak a profit! Akik a legtöbb korrupciót kitermelik a hazai politikusainkból, hiszen a profit az övék a szociális feszültség meg a mienk!
Az ilyen embert minek nevezzem, ostobának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!