Mi lenne, ha a melegházasságot engedélyeznék, de a pride-ot betiltanák?
Elég érdekes válaszok jöttek, egy meleg nem lehetne keresztény?
A másik meg hogy ez a "házasságmizéria" pont hogy növekszik évről évre egyre többen kötnek évente házasságot. Iszonyatos adókedvezményeket biztosít az állam a házasoknak, és a gyerekvállalást is segíti.
De a melegeknek nem ez a szempont hogy adókedvezményt kapjanak, hanem inkább az egyenlőségről.
Eddig a gyerekeket fel lehetett nevelni, olyan mondatokkal hogy azok mások, a melegek mások, ők nem házasodhatnak ők nem fogadhatnak örökbe, gyereknek ilyenkor mit lehet mondani? Nekik nem lehet mert mások.
Ha házasodhatnak, örökbe fogadhatnak stb akkor az gyerekek is úgy nőnek fel hogy ez is egy életforma mint bármi más. Akinek bármi problémája van hogy két férfi vagy két nő hogy nevel egy gyereket azt nézze meg a statisztikákat, keressen szivárványcsaládot stb. Meglátja mi az igazság.
Ennyit as házasságról
Másik ha tényleg elfogadóbb lenne mMgyarország akkor a pridet nem kéne betiltani, Meg kell nézni nyugat európai országokban pont olyan mint egy fesztivál, pl mint nálunk május elseje árusok, bódék, családok, programok stb. Brüsszelben dolgoztam mikor tök véletlen belekevertem az ottani prideba és ott teljesen olyan volt mint egy fesztivál, lmbtq emberek heterók együtt normálisan szórakoztak koncertek voltak, nyitott programok előadások stb.
Szóval persze fúj bu zik de mindent meg lehet normálisan megszervezni.
Elég sajnálatos dolog,hogy az emberek ítélkeznek egymás felett...
Természetesnek kellene lennie ennek a dolognak is,ennek ellenére nem az.
Elszomorító,hogy sok embernek azért kell felvonulnia,hogy elfogadják azt a "hidegek",hogy emberek ők is.
Végülis a melegek ne fogadhassanak örökbe, annak a gyereknek jobb ha intézetben van.
Minfen meleg ateista?? Én nem úgy vettem észre.
A pride magyarorszagon hülyeség, mert a sok barom miatt, akik mind a 2 félben szerepelnek semmi értelme, nekem szerencsém van, én már nem magyarországon élek, nem itt tanulok, nem itt dolgozok, szerencsére a legtöbb környező orszagban engedélyezve van a házasság, örökbefogadás.
De a pride nem csak a házasságrol szól, hanem arrol is, hogy elfogadjanak, senkinek sem kell szeretnie az LMBTQ társadalmat, de el kel fogadnia, hogy az az ember nem tehet róla, hogy olyan lett, én se választottam, hogy a fiúkat szerssem, 15 éves koromig próbalkoztam lánnyal, de nem jött össze. A család egyik fele elfogadta, apam aki maga is leplezett b*zi kidobott otthonról, bar úgyis eljöttem volna, met meggyűlöltem budapestet.
Magyarorszagon változtatni kellene, hogy a "neonácik" is elfogadják a melegséget, s a melegek is elfogadnák, hogy nem nyaljak falják egymast a tömegközlekedésen, utcán. De ha azt látják, hogy a #swag#yolo#páwák már ott basznak a buszon akkor ök is csókolózni fognak. A pride nak az egész színvonalán kéne valtoztatni pl.: nem kéne a nagy magyarorszag térképre faszt rajzolni
Akinek nem tetszik pontozzon le nyugodtan, ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!