Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menekülnek sokan Magyaro...

Miért menekülnek sokan Magyarországról, amikor végre jólét van, kedvesek az emberek egymással és minden egyre jobb, ahogy telnek az évek?

Figyelt kérdés

Végre Nemzeti Kormányunk van, ami helyreteszi a dolgokat és visszaadja a Magyarok becsületét, hogy ne kelljen szégyenkeznünk a világban.

Amit a balliberálisok tönkretettek, azt Orbán úr elintézi, hogy jó legyen! Egyre jobban élünk, erről ő tesz nekünk személyesen!

2015. jún. 28. 21:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Micsoda troll gyülekezet. Szerintem kedves kérdező és Séf fiú ti hosszasan el tudnátok egymással beszélgetni, akkor nem lenne több új troll kérdés (egy darabig) és ti se unatkoznátok :D
2015. jún. 28. 22:01
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Kedves kérdező, nincs véletlenül Wartburgod? És ha van, gyakran kell szerelni?
2015. jún. 28. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, szerintem mára elég volt az M1 híradókból. Keress másik csatornát, de még jobb ha inkább kikapcsolod a tévét.
2015. jún. 28. 22:15
 14/22 BlackSword ***** válasza:
100%

Remélem a hamarosan bekövetkező víz- ,gáz- , villanyáremelés után is ezt mondod majd...

Egyébként meg azért mennek el sokan, hogy jól keressenek, biztos legyen a munkájuk, megbecsüljék őket és a munkájukat...

Te meg nem tudom hol laksz, de egyszer egy napra vegyél fel egy sárga láthatósági mellényt, egy szemeteszsákot és szedj szemetet... Majd meglátod azt a kedvességet az emberek szemében...

2015. jún. 29. 04:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Miért menekülnek sokan Magyarországról..."

Hát mert ők nem nézik az esti híradót és nem értesültek arról hogy itt mennyire dübörög és szárnyal a gazdaság. Ők csak a való életből szerzett tapasztalatok alapján döntöttek.

2015. jún. 29. 11:43
 16/22 anonim ***** válasza:
66%
a kedvessegre itt is jo pelda a "biboldok" vagyis a zsidozas megy ezerrel. ezt tartod az emberek egymas kozti kedvessegenek?
2015. jún. 29. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:

" kedvessegre itt is jo pelda a "biboldok" vagyis a zsidozas megy ezerrel. ezt tartod az emberek egymas kozti kedvessegenek?"

Megy a "zsidózás" igen, tekintve, hogy ezek a vállalatok és konglomerátumok nem az eszkimók tulajdonai. Ha ez neked nem tetszik, változtass rajta, és ne minket ekézzél pls hogy kimondjuk az igazat.

Az időjárásjelentésnél is haragszol a bemondóra, mikor esős időt jósol, holott te naposat szeretnél? No comment. Soros bácsi hátsója már csillog-villog mint a legtüzesebb drágakő.

2017. aug. 9. 01:23
 18/22 anonim ***** válasza:

mert nem akarnak éhendögleni vagy télen megfagyni, mert a csudanagy jólétben kenyérre meg tüzelőre sem futja.

kérlek a 4 millió mélyszegénynek is magyarázd meg, hogy milyen klasszul élünk, Ukrajna 3 éven belül, Szomália 10 éven belül lehagy minket

a #16 filoszemita ostoba meg kapta tőlem a mínuszt

2018. jan. 26. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Majd amikor elérjük Szomália szintjét, akkor lesz csak igazán jó!

A kérdező meg az a pár tucat életképtelen aki ittmarad majd a lepusztult szétrókázott romhalmazban ami egykor az ország volt, örülhetnek egymásnak, sikerült valósággá változtatni a Mad Maxot!

12:20 jobb ha hozzászoksz hogy rajtad és pár libbant nyomorékon kívül senki nem komálja őket. Tőlem is kaptad a piros kezet.

2018. szept. 24. 03:06
 20/22 anonim ***** válasza:

nem tudom eldönteni, kérdező, hogy te vagy ennyire hülye, vagy mindenki mást nézel annak

"a kedvessegre itt is jo pelda a "biboldok" vagyis a zsidozas megy ezerrel. ezt tartod az emberek egymas kozti kedvessegenek?"

ha ennyire fáj neked hogy szidjuk őket, csomagolj és kotródj Izraelbe a kipás haverjaidhoz

a GYK nem visszhangkamra, kisapám, jobb ha megtanulod

én is nyomtam neked mínuszt

2019. szept. 7. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!