Miért menekülnek sokan Magyarországról, amikor végre jólét van, kedvesek az emberek egymással és minden egyre jobb, ahogy telnek az évek?
Végre Nemzeti Kormányunk van, ami helyreteszi a dolgokat és visszaadja a Magyarok becsületét, hogy ne kelljen szégyenkeznünk a világban.
Amit a balliberálisok tönkretettek, azt Orbán úr elintézi, hogy jó legyen! Egyre jobban élünk, erről ő tesz nekünk személyesen!
Remélem a hamarosan bekövetkező víz- ,gáz- , villanyáremelés után is ezt mondod majd...
Egyébként meg azért mennek el sokan, hogy jól keressenek, biztos legyen a munkájuk, megbecsüljék őket és a munkájukat...
Te meg nem tudom hol laksz, de egyszer egy napra vegyél fel egy sárga láthatósági mellényt, egy szemeteszsákot és szedj szemetet... Majd meglátod azt a kedvességet az emberek szemében...
"Miért menekülnek sokan Magyarországról..."
Hát mert ők nem nézik az esti híradót és nem értesültek arról hogy itt mennyire dübörög és szárnyal a gazdaság. Ők csak a való életből szerzett tapasztalatok alapján döntöttek.
" kedvessegre itt is jo pelda a "biboldok" vagyis a zsidozas megy ezerrel. ezt tartod az emberek egymas kozti kedvessegenek?"
Megy a "zsidózás" igen, tekintve, hogy ezek a vállalatok és konglomerátumok nem az eszkimók tulajdonai. Ha ez neked nem tetszik, változtass rajta, és ne minket ekézzél pls hogy kimondjuk az igazat.
Az időjárásjelentésnél is haragszol a bemondóra, mikor esős időt jósol, holott te naposat szeretnél? No comment. Soros bácsi hátsója már csillog-villog mint a legtüzesebb drágakő.
mert nem akarnak éhendögleni vagy télen megfagyni, mert a csudanagy jólétben kenyérre meg tüzelőre sem futja.
kérlek a 4 millió mélyszegénynek is magyarázd meg, hogy milyen klasszul élünk, Ukrajna 3 éven belül, Szomália 10 éven belül lehagy minket
a #16 filoszemita ostoba meg kapta tőlem a mínuszt
Majd amikor elérjük Szomália szintjét, akkor lesz csak igazán jó!
A kérdező meg az a pár tucat életképtelen aki ittmarad majd a lepusztult szétrókázott romhalmazban ami egykor az ország volt, örülhetnek egymásnak, sikerült valósággá változtatni a Mad Maxot!
12:20 jobb ha hozzászoksz hogy rajtad és pár libbant nyomorékon kívül senki nem komálja őket. Tőlem is kaptad a piros kezet.
nem tudom eldönteni, kérdező, hogy te vagy ennyire hülye, vagy mindenki mást nézel annak
"a kedvessegre itt is jo pelda a "biboldok" vagyis a zsidozas megy ezerrel. ezt tartod az emberek egymas kozti kedvessegenek?"
ha ennyire fáj neked hogy szidjuk őket, csomagolj és kotródj Izraelbe a kipás haverjaidhoz
a GYK nem visszhangkamra, kisapám, jobb ha megtanulod
én is nyomtam neked mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!