Szeretnéd, ha Magyarországon az EU szemete helyett ilyen ételeket árulnának?
'Én kizárólag Turulmadár tojásból készült rántották vagyok hajlandó enni, mert az vagy, amit megeszel és én a Turulmadár nemzetségből való Árpád Atyánk vérvonalára akarok hasonlítani, ki a Turultól származott vala!'
Remélem, kitűnő minőségű az a turul tojás, mert nagyon fontolgatom, hogy rendeljek belőle.
...és minden külföldreszakadt hazánkfia mellé egy-egy cucilista kémet állítunk, miközben a kimenni szándékozók gyermekeit erőszakkal visszatartjuk, ugye, kérdező?
Mondtam már nektek, hogy ezt a hapsit hétvégén kiengedik a diliházból, emlékeztek?
Na megint itt a wartburgos kérdező.
Milyen témákról is szokott kérdést kiírni?
Vannak a hazafias dalok, indulók kérdései, aztán vannak a milyen lenne ha nem volnánk Eu tagok kérdései (erre saját maga válaszol is), vannak az emeljük fel a híradástechnikai cikkek árát kétszázszorosára és abból keresztfinanszírozzuk az élelmiszerek árát meg ezek a "hazai ízek" kérdése.
Ó és volt még egy kérdése, ahol például amellett érvel, hogy tiltsuk be a gluténmentes kaját. Azt hiszem ez a nagyja.
'Most csupa moslék van csak'
Erre nem esküdnék meg. Lehet találni ma is minőségieket, nem csak moslékkal van teli a kínálat.
Nem szeretném. Az előző hasonló kérdésednél már kifejtettem bővebben.
Csak azért írtam ide mégis, mert a napokban hallottam egy dalt, ami azt a korszakot idézi:
https://www.youtube.com/watch?v=Iymq24Y4jDs
Gondolom, bírod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!