Vajon tényleg nem használná ezek után az illető az olyan céget termékeit amik támogatják a melegeket?
Amúgy mindig elkalandozunk az eredeti kérdéstől.
Tehát, hogy van aki tényleg azért már megvetne valamit mert ők nyíltan kiállnak a melegek mellet?
8: Az értelmesebb emberek nem azért vannak felháborodva, mert nem szeretik a szexuális kisebbségeket, hanem pontosan az álszentség miatt. Azt tudom például, hogy engem ezért zavar ez az egész, lásd 10. hozzászólásom. Gyakorlatilag bort isznak és vizet prédikálnak.
11: Nyilván igen.
# 7/13 Időpont ma 11:57
Hát most erre mit mondjak? Nem zörög a paraszt... :-D
És tudom, hogy nem játszod a hülyét, hanem valóban az vagy. ;-)
"3.Árt, hiszen így nem a jó termékek, fejlesztések lesznek támogatva, hanem a silány, szal megint csak nem tudom miről beszélsz."
Ez viszont akkora baromság, hogy kiteszem a falamra szerintem. :-D
15: Az a baj, hogy pár napja minden második Facebook felhasználó lecserélte szivárványszínűre a profilképét, bizony előjött az, hogy a pofánkba tolják a dolgot. De ugyanez igaz bizonyos cégekre is. Nem tudok egyszerűen úgy elmenni a dolgok mellett, hogy ne erre utalnának.
Mintha egy pszichológiai, vagy szociológiai kísérletnek lennék szemtanúja, komolyan.
# 16/16 Időpont ma 16:29
Bár tény, hogy nekem össz-vissz 1 ismerősöm cserélte le, de most őszintén: nehéz vállat vonni rá? Vagy csak nekem jó ennyire a szűrőm, hogy egyszerűen nem tud érdekelni a dolog?
18: Mivel sajnos lájkoltam anno az Indexet és ők felhívták rá a figyelmemet elég tapló módon, elég nehéz már csak simán vállat vonni és elmenni felette.
Ha ők nem provokálnak, lehet én a mai napig nem tudnám, hogy miről szól ez az egész. Az ismerőseim közül egyébként nekem is csak egy volt, aki ezt meglépte. Ugyanakkor bármit nézek a Facebookon kiég a retinám már a sok színtől a hozzászólók profilképei miatt.
Azt meg marhára nem értem, hogy egy ilyen aktuálpolitikai dologba miért kell belefolynia egy profitorientált cégnek... ja tudom, új vásárlókat akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!