Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon tényleg nem használná...

Vajon tényleg nem használná ezek után az illető az olyan céget termékeit amik támogatják a melegeket?

Figyelt kérdés

[link]

Kicsit eltúlzott, de nagyon jól összefoglalja.

2015. jún. 28. 11:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
35%

Ez tipikus indexes hiszti:)

Nem igaz kb egy szó se belőle.

2015. jún. 28. 11:32
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Ezt hívják szatírának. Túlzott? Az hát. A szatírának az a dolga. Az egész írás lényege ez a két mondat:

"Náluk kiverte a biztosítékot a szivárvány színű profilkép. Azokra, akiknek önmagában az, hogy az Index kiáll egy szabadságjog mellett, elég ahhoz, hogy elbúcsúzzanak tőle, kemény napok várnak. Már amennyiben tényleg következetesek."

Márpedig az ilyenek nem következetesek. A "Viszlát Index!" kommentek az igazi hiszti, nem ez. :-)

2015. jún. 28. 11:37
 3/22 A kérdező kommentje:

"Nem igaz kb egy szó se belőle."

Ha utánanézel akkor kiedrül, hogy nagyon sok cég támogatja a melegeket. LSD google, youtube(mondjuk ez is google), andrid(ugyancsak google)... Ha valaki tényleg azért nem használ egy oldalt/terméket mert az támogatja a melegeket, akkor az már úgy eléggé retard ember lehet.

2015. jún. 28. 11:37
 4/22 anonim ***** válasza:
39%

Wááááááá:D:D:D:D

Pont tegnap írtam le, hogy a melegeknek mániájuk látens bu zizni:D:D

Erre most megnézem a hozzászólásokat, hát mit látok?

Először leírják, hogy milyen korlátolt is a magyar társadalom(igen, kollektíven elítélni nem az), meg hogy remélik, hogy majd megérik(kis nagyképűség), majd jön a jól begyakorolt látensezés:D:D:D:D

ÉS ezek beszélnek toleranciáról meg elfogadásról:D

2015. jún. 28. 11:42
 5/22 anonim ***** válasza:
39%

"Ha valaki tényleg azért nem használ egy oldalt/terméket mert az támogatja a melegeket, akkor az már úgy eléggé retard ember lehet."

Várjál, ez meg a másik királyság:D

Vannak olyanok, akik meg direkt azért vesznek valamit, még ha szar is, mert az támogatja a melegeket.

Persze, ha te azért veszel valamit, mert azzal a magyar vállakozókat támogatod, akkor igazi hülye vagy, mert ezzel valójában csak ártasz.

Ki érti ezt az újabb kettős mércét?:D

És igen, tudom, nem kell leírni, egy igazi látens kis homi vagyok, amiért nem bólogatok:D

2015. jún. 28. 11:45
 6/22 anonim ***** válasza:
69%

# 4/5 Időpont ma 11:42

"Először leírják, hogy milyen korlátolt is a magyar társadalom(igen, kollektíven elítélni nem az), meg hogy remélik, hogy majd megérik(kis nagyképűség), majd jön a jól begyakorolt látensezés:D:D:D:D "

Még jó, hogy ezt itt senki nem említette :-)

"Vannak olyanok, akik meg direkt azért vesznek valamit, még ha szar is, mert az támogatja a melegeket."

Ilyen azért ritka.

"Persze, ha te azért veszel valamit, mert azzal a magyar vállakozókat támogatod, akkor igazi hülye vagy, mert ezzel valójában csak ártasz. "

Ilyet meg senki nem mondott...

Szeretem a magadfajta hülyéket :-)

2015. jún. 28. 11:50
 7/22 anonim ***** válasza:
20%

1.Az indexes cikk alatt van nem egy ilyen hozzászólás, szal nem tudom miről beszélsz.

2.Nem egy kommentelőtől olvastam már meg melegtől is hallottam a környezetemben, szal nem tudom miről beszélsz.

3.Árt, hiszen így nem a jó termékek, fejlesztések lesznek támogatva, hanem a silány, szal megint csak nem tudom miről beszélsz.

Tehát miért is hülyézel(ajj pedig már beleéltem magam, hogy kis látens homi leszek) engem?

Na jó, nem játszom a hülyét, zavar téged a hozzászólásom, az meg még jobban, hogy tagadhatatlan és nem tudsz vele mit kezdeni.

Jah, de! Fogadd el:D

2015. jún. 28. 11:57
 8/22 A kérdező kommentje:

ma 11:45

És neked konkrétan abban mi a bajod, hogy vannak akik támogatják a melegeket és elítélik őket? EZ az egész most azért van felkapva a nagy cégeknél, mert azért egy elég komoly dolgot tett az egyesült államok a melegeknek. És a cégek kiállnak és támogatják a melegeket.

Vannak mikor a terroristákat ítélik el, van mikor ha valaki meghal akkor róla emlékeznek és most ez, mert ez is jelentős történelmi esemény.

Annak sose szúrja a szemét aki nem utálja a melegeket. Nekem konkrétan sokszor fel se tűnik az ilyen, mert most engem annyira nem érdekel. Nekem nincs semmi bajom a melegekkel, ellenben akiknek van azoknak minden ilyen kicsi dolog feltűnik és fel is háborodnak. (ilyet is ismerek, most is ez lett)

2015. jún. 28. 12:02
 9/22 A kérdező kommentje:

"Árt, hiszen így nem a jó termékek, fejlesztések lesznek támogatva, hanem a silány, szal megint csak nem tudom miről beszélsz."

Azért nem ez alapján dönt az ember.

De mint előbb írtam azért támogatják mert ők is kiállnak mellettük és nem kirekesztőek.

2015. jún. 28. 12:05
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

Következetesség. Gyakorlatilag a sok proli és az Index felkapta azt a trendet, amit amerikai PROFITORIENTÁLT multicégek indítottak be, mert marha jó kampányfogás és sok pénzt hoz + még jó színben is tünteti fel őket.

Addig meg a sok értelmiségi már nem jut, hogy például a kóla amit isznak mennyire mérgező, milyen környezetszennyező módon kerül előállításra; vagy éppen ott vannak a ruhaipari óriások, mint a Levi's, akik Kínában gyártatnak aprópénzért gyerekekkel.

Szóval következetesség. Gyakorlatilag a cégeket csak papíron érdeklik az emberi jogok (de külön nevettem a Fehér Házon is, holott a világ számos pontján páros lábbal tiporják az amerikai katonák az emberi jogokat), a sok hülye meg benyelte tövig. Siralmas, hogy ennyire nem tudnak gondolkodni az emberek.

2015. jún. 28. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!