A Fidesz miért csak szavakban nagy?
Szavaknál, beszédeknél gyakran elkapja ők a hév
De, ugyanez tettekben nem nyilvánul meg.
Pár éve én is rájuk szavaztam, mert változást reméltem tőlük.De, a kívánt változást nem kaptuk meg.Legközelebb nem fogok rájuk szavazni, kiüresedtek, gyengék, nem tetszik a korrupciójuk sem.
Itt van ez a menekültügy.Tessék rendes,kemény határőrséget szervezni, olyat, hogy még egy légy átjutását is észrevegyék.
Emellett, a biztonság kedvéért épülhetne a fal is, ha tömegesen jönnek több százan, mint a múltkor, ellenük hatásosabb.
Az EU dünnyögésével meg nem kell foglalkozni, nem a brüsszeli irodisták laknak egy városban a menekültekkel.
Távolról a piranha halacskákat is könnyű szeretni, de köztük fürdik valaki, akkor megváltozik a véleménye.

"Sokszor nagy csoportokban jönnek, mondjuk 300 embert hogy tart vissza pár határőr?"
Miért, egy fal szerinted hogy tartja vissza őket?
"Miért, egy fal szerinted hogy tartja vissza őket?"
Úgy, hogy nem tudnak rá felmászni, ha megpróbálják, akkor megrázza őket az áram.
Meg, ameddig másznak, addig az infravörös érzékelők már riadóztatják a határőrséget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!