Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is templomba jártok vasárna...

Ti is templomba jártok vasárnap Tesco helyett?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 16:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Én a kocsmába.
2015. jún. 26. 16:34
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Dehogy járok! Bár a Tesco-ba sem szoktam. Engem nem érdekel az álkeresztény, pénzlehúzó papok szövegelése. Nyílán nem mind ilyen, de Magyarországon a többség igen. Márcsak a kdnmp-ből kiindulva is.
2015. jún. 26. 16:47
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Félreértések végett..800 évig itt volt paraszt,utolsók közt voltam katolikus minisztráns paraszt,három éve indiai szrmazású polgáraink vették át a többségi hatalmat,akkor költözött ki innen a 2 régi 1ház.Én sajnálom.Pedig Ferenc pápa nemígy nyilatkooo
2015. jún. 26. 16:50
 14/23 BlackSword ***** válasza:
Anyum megoldotta anno egymás után... Én meg egyikbe sem jártam... Nem is fogok...
2015. jún. 26. 17:05
 15/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem értem mér jön mindenki folyton az álkeresztény pénzlehúzó papokkal. Ez egy marxista baromság, amit már vagy 200 éve terjesztenek egyébként valódi pénzlehúzó baloldali újságírók. Lehet, hogy vannak pénzlehúzó papok is, de az egyházi szolgálatból senki sem gazdagodik meg igazán, miközben millió más helyen tényleg élősködés folyik.

Ha mindenképpen az egyházakat kell kritizálni, akkor ottvan Pl.: a zsidó egyház meg a hitgyülekezet. Ezekben óriási pénzek forognak. Aki például a zsidó egyháznak dolgozik akármilyen egyszerű rabbisegédként, egész életében számíthat arra, hogy luxusélete lesz nagy házzal és nagy autóval, sajnos az adófizetők pénzéből(vagy a kamatokból, amit a banknak fizetünk).

Az én vasárnapom nem változott, továbbra is itthon vagyok.

2015. jún. 26. 17:10
 16/23 anonim ***** válasza:
40%
Le lett pontozva az első válaszom. Ezek szerint ilyen sok antiszemita jár ide? Szégyellhetnétek magatokat.
2015. jún. 26. 17:33
 17/23 anonim ***** válasza:

'Le lett pontozva az első válaszom. Ezek szerint ilyen sok antiszemita jár ide? Szégyellhetnétek magatokat.'

Miért nem írtad, hogy te is templomba jársz, csak azt máshogy hívják?

2015. jún. 26. 17:45
 18/23 anonim ***** válasza:

"Nem értem mér jön mindenki folyton az álkeresztény pénzlehúzó papokkal. Ez egy marxista baromság, amit már vagy 200 éve terjesztenek egyébként valódi pénzlehúzó baloldali újságírók."

Én pedig azt nem értem, hogy miért olyan nehéz a szövegértés, amikor elvileg magyarból kötelező érettségizni. Nem azt mondtam, hogy minden pap ilyen - erre külön fel is hívtam a figyelmet - hanem hogy rengeteg van belőlük Magyarországon. Már csak a kdnmp-ből is kiindulva.

"Ha mindenképpen az egyházakat kell kritizálni, akkor ottvan Pl.: a zsidó egyház meg a hitgyülekezet."

Én ezekre is fütyülök, baromira nem érdekel semmilyen vallás. Ezt is csak azért szóltam le, mertaz olyan gusztustalan patkányokat, mint pl. Semjén igen, igen is álkereszténynek tartom. Meg a fideszt is, akárcsak sok hívőjét.

2015. jún. 26. 18:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, én a kisboltba járok és 2x-res áron veszem meg az élelmiszert amit hétfőre viszek a melóba.
2015. jún. 26. 19:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Én vasárnaponként a családdal járok vakációzni a hatalmas, állam által nyújtott fizetésemből.

Ja, várj....

2015. jún. 26. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!