Szerintetek végleg beégette magát a baloldal a menekült kérdés minden realitást nélkülöző és felelőtlen megítélésével?
majd mindjárt jön hakapeci maki és társai, sozt kioktatnak téged
ők mindenhez értő senkik
Tojok én arra, kit tiltanak ki - a hü.yék arról maguk tehetnek. Engem miért nem tiltanak ki?
Jobbik - szimpatizáns vagyok. És igen, a baloldal öngólt lőtt, mert a magyar társadalomnak van elég baja, és a legutolsó amire szüksége van, az pár ezer vagy tízezer harmadik világ - béli. Erre nem fognak támogatót találni pár, lipótvárosi elvont szociológushallgatót, anya mellett élő liberális .uzi harmincast leszámítva. A magyarok nem akarnak afrikai, ázsiai menekülteket, bevándorlókat a nyakukra.
Különösen pikáns a bevándorlás megítélése a baloldal részéről annak fényében, hogy 2004 - ben elkopott a szájuk, annyit agitáltak a határon túli magyarok kettős állampolgárságának megadása ellenében.
"Azt NEM Magyarországnak, hanem Európának közösen kell megoldani."
Így is van! várjuk meg amíg a töketlen Brüsszel megoldja és addigra betelepül 2 millió arab.
És ha nem mész naponta 3x a mecsetekbe imádkozni velük akkor kivégeznek.
Gratulálok!
Végleg sajnos nem égették le magukat mert mindíg vannak akik
megeszik a ballib romboló baromságokat.
A menekülteket meg fogadja be a gyarmatosító Nyugat- Európa
vagy a Gyurcsány Apró család.
Az MSZP be fogadja a bevándorlókat, de az Erdélyi Magyarokat nem de
"Akaratotok ellenére én is magyar állampolgár lettem... De nem kell féljetek... nem veszem el a munkahelyet előletek, az egyetemeken sem fogok élni a jogaimmal és nektek hagyom az ösztöndíjas helyeket... Szavazni sem fogok helyettetek... Nem adom meg nektek azt a lehetőséget, hogy büdös románnak nevezzetek valahol a TI Magyarországotokon... Nem azért lettem magyar állampolgár... Hanem azért mert ELÉGTÉTELT akartam. Nem magamnak, hanem nagyapámnak, aki több mint 4 évet volt hadifogoly magyar katonaként. Aki azért harcolt, hogy most ti, kedves nem is tudom minek nevezzelek titeket, pöffeszkedjetek és lerománozzátok, szlovákozzátok, stb. azokat a magyarokat akiket egy békeszerződés elszakított a hazájuktól. Ha azok a hadifoglyok tudták volna előre, hogy kikért harcolnak, akkor lehet ki sem mentek volna a harcmezőkre... Nyugodjatok meg "kedves" honfitársaim... Nem kell semmi abból ami a tiétek... A lelki elégtétel sokkal többet ér, mint TI, azok akik magyaroknak nevezitek magatokat, de soha sem tudjátok mit jelent magyarnak lenni..."
Itt sokat fognak írni hogy Fidesz így meg úgy, de a mostani felmérések szerint a Jobbik erősödött megint, 29% ra, Fidesz stagnál, míg az MSZP/DK duett rohamosan gyengül. Minden szempontból beégtek, és az emberek is kezdik meglátni hogy ezek nem csinálnak semmit, csak rotyogják annak az ellentétjét amit a Fidesz mond. Teljesen megbuktak ebben az ügyben is mint minden másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!