Az írek nagy többsége megszavazta a melegházasságot. Lehet ez egy reménysugár az itthoni helyzetre is?
meg a lengyelekét
azok is útálják a homárokat
meg a magyarok, a szerbek, a bulgárok, a románok
kedvencem ez a videó, amikor a grúz ortodox pópák is megruházzák a tüntetőket,
nem úgy, mint a kétszínű katolikus papok, akik csak lapítanak és kussolnak, és hallgatásukkal támogatják is a homokosokat
csakúgy, mint a szabadkőműves ferenc pápa
kuruc.info....
ügyes vagy,a hozzád hasonló "értelmes" emberek oda tömörülnek..... :D
"Igen,2 évvel ezelőtt ők is engedélyezték a melegek élettársi kapcsolatát."
Azt nálunk is lehet, akkor meg mit akarsz? A házasságról volt szó, azt meg leszavazták. Szóval van reménysugár.
Ezek csak értelmetlenül beszélnek összevissza sajnos.
Jó lenne a nyugati világot követni és jó lenne ha nálunk is létezne a melegházasság. De úgy látom ezt a efewhztkizél.jhgfdwq is letiltották egy kicsit még a kerdését is torölték... Úgyhogy egyertelmű kinek van igaza :D nem beszélve a 0 százalékos valaszairol...
"A múltkor láttam két búzát, és elhánytam magam. Olyan lett a drága pulcsim is, és ki kellett dobnom."
Én nekem meg attól van hányingerem,amikor a buszon velem szembe ül egy heteró pár,és majdhogynem egymás fejét lenyomják egymás torkán,akkora a szerelem. Jóhogynem dugnak is ott helyben. 1-1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!