Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik olyan dumával jönnek...

Akik olyan dumával jönnek hogy minek jönnének ide az afrikaiak, mert még ott is jobb az élet, azok gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Konkrétan egy példát mondtam, de itt azt lehet látni hogy már annyira el túlozzák helyenként azt hogy itt rossz az élet hogy az már röhej.

Hogy beszélhetünk itt úgy nyomorról ha az újság tele van állás hirdetésekkel, Budapest külvárosában naponta fognak neki házak százainak építéséhez. A 12 éveseknek a buszon mind iphone 6 ja van galaxy S6 ja van, az utak tele vannak 10 milliós autókkal, az átlag fizetés akár honnan nézzük 200,000 FT fele tart, és ez nem a Fidesz felmérése. Értem én hogy egyeseknek rossz az élet mert lusták dolgozni vagy amikor kellett volna, tanulni, esetleg most kitanulni egy normális szakmát amire igény van, de azért nem tudom megérteni azokat akik itt nyomorról beszélnek.

2015. jún. 22. 15:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
2015. jún. 27. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!