Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra szerinted jó lenne...

Dúró Dóra szerinted jó lenne oktatásügyi miniszternek? Ha nem, miért? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 19:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
Jobbik-szimpatizáns vagyok, ennek ellenére szerintem nem ő a legmegfelelőbb, bármely miniszteri posztra is. Miniszternek mindenféleképpen tapasztalattal rendelkező, akár több évtizedet is a pályán eltöltött ember volna alkalmas, aki belülről látja a rendszer hibáit és elég tapasztalt ahhoz is, hogy a struktúrával, folyamatokkal tisztában legyen.
2010. márc. 1. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
20%

"Ha miniszternek nem is, de a tanácsadói testületbe éppen az ilyen fiatalok kellenének."

Aztán milyen tanácsokat tudna adni a nagy élet és szakmai tapasztalatával?

2010. márc. 1. 20:34
 13/19 anonim ***** válasza:
28%
ilyen névvel inkább elbújnék.
2010. márc. 1. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:

"ilyen névvel inkább elbújnék."

Na ez nagy érv volt :)

Miniszter-helyettes simán lehetne, minszternek mást képzelek.

2010. márc. 1. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Dirr-Durr Dóra
2010. márc. 1. 21:46
 16/19 anonim ***** válasza:
40%

Mi van? Egy 22 éves bölcsészhallgató, akinek az életrajza abból áll, hogy "1987-ben születtem, ötödéves joghallgató vagyok, rendszeresen publikálok szélsőjobboldali lapokban".

EZ pályafutás? EZ munkatapasztalat? EZ szakértelem?

Majd ha harminc évet lehúzott a kicsike gyakorló tanárként, vagy leglább egy pedagógus-diplomát szerzett, akkor talán elbeszélgetnék vele, mit akar csinálni. 22 éves, diploma előtt álló kislány ne legyen miniszter. Nem is lesz, ezt ki merem jelenteni.

2010. márc. 1. 21:58
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
utolsóé a pont, ráadásul (nahát) a Novék Előd felesége, micsoda véletlen! kb szdsz-ben voltak ilyenek.
2010. márc. 1. 23:53
 18/19 anonim ***** válasza:

20.06:

Csupán annyi a gond,hogy a legtöbb tankönyvíró pedagógus nem nagyon látott diákot élőben.

Jobbérzésű tanárok tépik is a hajukat sokszor a tankönyvben leírtak láttán(akkor most a munkafüzeteket ne is említsük)

2010. márc. 2. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem egy 35-45 év körüli ember kell oda, akinek tapasztalata van, nehogy itt rontson már a Jobbik... Nincs még néhány Volner János színvonalú politikus a Jobbikban?
2011. jún. 27. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!