Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Áttörhető lesz a magyar...

Áttörhető lesz a magyar határt védő kerítés?

Figyelt kérdés

Fel van készülve a rendőrség, katonaság a kerítések elleni rohamokra, közelharcra?

Az alábbi felvétel egy ilyen rohamot mutat be a spanyol Mellilánál: [link]

2015. jún. 18. 20:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Érdekes a spanyol menekültfogadási gyakorlat, egészen belevesztem a videókba.

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 18. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok hangulatot kelteni, de ha tömegesen áttörik a kerítést, az azt jelenti, hogy támadás érte az országot. Ez esetben a hadsereget kell bevetni, és bármilyen eszközzel el kell hárítani a fenyegetést és az agressziót.
2015. jún. 18. 22:32
 13/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%

"Az alábbi felvétel egy ilyen rohamot mutat be a spanyol Mellilánál:"

Ott egy város a tengert kivéve körbe van kerítve, tehát nincs más út. Itt el lehet kerülni. Egyszerűbb. Remélhetőleg megváltozik a menekültáradat bevett útvonala, és elkerülnek minket. Ha így lesz, az már egy kis győzelem.

2015. jún. 18. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kerítés volt az eddigi legjobb ötlete a fidesznek. Sajnos a többiről inkább jobb ha nem is beszélek, de ez a döntésük most jó volt. Én annyiban változtatnék rajta, hogy nem acélrácsból készíteném el, hanem betonból, és komoly határőrizettel. Végül is ők a határsértők, ők azok, akik illegálisan (azaz tilosban járva, és ezzel bűnt elkövetve) átkelnek egy csomó ország határán, ráadásul még semmilyen cuccot sem hoztak magukkal, amiből következtetek, hogy minden élelmiszert és eszközt úgy szereznek meg a városokban. És mivel pénzük nincs, ezért valószínűleg lopnak, vagy rabolnak.
2015. jún. 18. 23:14
 15/15 Cseppke03 válasza:
Én csak azt nem értem,hogy állítólag azért ez a nagy cécó,mert sokba kerülnek az országnak,de vajon a "nagy falat" társadalmi munkában csinálja kormányunk valamelyik kegyelt cége,vagy szerb vendégmunkásokkal végeztetik el? Mert hát ugye sokba kerül majd...
2015. jún. 25. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!