A balliberálisok, akik annyira odavannak a menekültek befogadásáért, akkor is ennyire kiállnának értük, ha Kárpátaljáról jönnének?
Én bizonyos kérdésekben liberális vagyok, de bizonyos kérdésekben konzervatív.
Az én válaszom az, hogy 2 esetben szivesen látnék mindenkit:
1, Ha az élete/családja veszélyeztetve van, éheznek, a túlélésük függ attól, hogy idejöhessenek.
2, Ha van olyan tudása, amire itt szüksége van és hasznosítható.
Ebben a két esetben bármilyen ember nyugodtan jöjjön.
"Akkor a baloldaliak ellenezték az állampolgárságot, mondván, hogy 23 millió román fog érkezni."
Emlékszek rá.
A kárpátaljaiak ukrán állampolgárok! Tehát az igenis az ő háborújuk, amíg van ukrán állampolgárságuk! Majd ha azt leadják meg kijelentkeznek minden ukrán ellátórendszerből, és elhagyják az ország területét akkor lehet mondani, hogy semmi közük Ukrajnához!
Háborúkat nem nemzetek hanem államok vívják, az állampolgárságnak meg semmi köze ahhoz, hogy ki milyen nemzetiségű.
"1, Ha az élete/családja veszélyeztetve van, éheznek, a túlélésük függ attól, hogy idejöhessenek. "
De így a te családod lesz veszélyeztetve, menekültek tönkre teszik a környéket.
"Tehát az igenis az ő háborújuk, amíg van ukrán állampolgárságuk! Majd ha azt leadják meg kijelentkeznek minden ukrán ellátórendszerből, és elhagyják az ország területét akkor lehet mondani, hogy semmi közük Ukrajnához! "
Lol... Nem azért vannak az ukrán ellátórendszerben, mert ukránok, hanem mert oda fizetik az adót. A nap sem süt ingyen...
Amúgy akinek magyar felmenője volt, és magyarnak vallotta magát eddig is megkaphatta az állampolgárságot, már vagy 3 éve.
"Akkor a baloldaliak ellenezték az állampolgárságot, mondván, hogy 23 millió román fog érkezni"
Ez két külön eset volt. A húszmillió romános szöveget akkor tolták, amikor az első Orbán-kormány munkaerőpiaci megállapodást kötött Romániával. És volt az állampolgársági népszavazás, ahol nyilvánvalóan fel sem merült, hogy mind a húszmillió román állampolgárságot kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!