Magyarországra is ilyen körülményeket szeretnének a balliberálisok?
Azért azt már ne próbáljátok beadni hogy a helyiek csinálnak ilyet.
Ami a célja a Magyarországi balliberális pártoknak, az színtiszta fasiszta hungarofóbia.
Ne is törődj vele. A magyar politika soha sem az építő jellegű hozzáállásáról volt híres. Amit az egyik fél csinál (tökmind1 h jó vagy nem) azt a másik fél KÖTELES minél undorítóbb, acsarkodó demagóg sárdobálással tönkretenni. Ha nem tenné, vesztene párezer nyugger szavazót. Akiknek tökmindegy mekkora sz.rban az ország, nekik csak a sárdobálás kell.
Ez megy most. Vihar a biliben. 2 hét múlva elfelejti mindenki, megépülhetnek a falak, stb. A baloldal lehúzhatja magát a retyón. Nem mintha a Fidesz jobb lenne, de ez most kivételesen egy normális (sztem még viszonylag lightos) hozzáállás.
Én pl. minden bevándorlónak adnék egy Schengeni vízumot, azzal a kitétellel h innen viszont ki vannak tiltva, és buszokkal meg repülővel vinném őket Angliába, Franciaországba. Akkor az angolok nem tehetnek semmit, mégse lőhetnek le egy repülőt...
"Máshol már az utakon a kocsidban nem vagy biztonságban, kilopják az állatok a csomagtartódat. Ide is ez kellene?"
Most így nagy általánosságra írod? Mert Ukrajnába jártam nem régen és tényleg nincs biztonságban az ember az autójában.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!