Miért van nekünk rengeteg kompromisszumképtelen politikusunk? Mire jó ez nekünk?
Én mást sem látok/hallok, csakhogy egy téma megvitatása, kitárgyalása helyett mindenki elmondja a maga véleményét pártostul, aztán pedig azt harsogják, és ha a másik oldal/párt nem ért egyet, elmondják őket mindennek ahelyett hogy szóba álnának egymással. Mitől alakulhatott ez ki, és ahol jobban működik ez a rendszer, annak mi az oka?
Normális emberek válaszát kérném, a gyűlölködők most keressenek másik kérdést és ott tombolják ki magukat, ha kérhetem.
Teljesen mindegy manapság, hogy mit mond az egyik párt, a másik ku*vára leszarja csak az a lényeg, hogy annak a teljes ellentétét mondja. Én se szeretem a fideszt de ha esetleg előállnak egy normális ötlettel (a fal például ha már úgy is idevág) akkor is egyből elküldi mindenki melegebb éghajlatra őket, megy egyből a "bu*zi orbán" meg a " hülye birkák" stb.
Nem mintha nem szolgáltak volna rá de akkor is kész vicc az egész, hogy mindig ellent kell, hogy monjak és mindig az enyém kell, hogy legyen az utolsó szó.
Nem a kompromisszumképtelenség a probléma, hanem az, hogy lopnak.
Ha meghagynák nálam pénzt és nem lenne ennyi adó, akkor felőlem annyit gyűlölhetnék egymást, amennyit csak akarják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!