Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorláspártiak szeretnék...

A bevándorláspártiak szeretnék, ha Magyarország is iszlamizálódna, burkában kellene járniuk a nőknek?

Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 20:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#Digo: Bocs, félreértettelek, de ha mást gondolnál, az sem lenne gond, itt a kifejezésmódon kaptam fel a vizet elsősorban.

Pl. én is rühellem a pünkösdi-karizmatikus "keresztényeket" meg a jehovistákat, az elmebeteg viselkedésük meg a durván életet felülíró dogmáik miatt, de ha összefutok velük, finoman próbálom őket leszerelni és nem nyíltan küldöm el őket.

Azt nem ateizmusnak hívják, hanem deizmusnak :D

2015. jún. 18. 02:02
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező te tényleg ennyire hülye vagy? Ezek az emberek nem azért jönnek ide hogy áttéritsék a magyarokat hanem mert menekülnek a háború elől. Nyugat-európában meg sok bevándorló él és mégsem kényszeritik a nőket burkába. Az a baj hogy ebben az országban tul sok az ilyen féleszű mint te, akiket könnyen lehet befolyásolni.
2015. jún. 18. 13:43
 13/13 anonim ***** válasza:
66%

"Ha már vallásban és politikában kezdesz okoskodni, akkor illene tisztába lenned néhány dologgal. Én nem okoskodok olyan témában, amihez nem értek vagy nagyon felületes elképzeléseim vannak róla."

Tehát nincs érv, marad a személyeskedés, beszédes!

A kereszténység és a muszlim vallás ugyanolyan! Egyforma a kettő! Úgyhogy engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy mecset van vagy templom. Egyébként meg a muszlimok legalább nem eszik meg az istenüket vasárnapi ebédre! A katolikusok-refkósok meg büszkén veszik magukhoz "Krisztus testét". fúj....

2015. jún. 20. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!