Miért vonulnak ki a gázszolgáltatók Magyarországról?
# 1/1 Időpont ma 18:43
Jah, sokkal jobb lesz majd a kormánynak fizetni kétszer annyit :-D
#
Elmegy az összes külföldi, így:
- nincs többé úthálózat
- nincs többé energia
- nincs többé gépesítés
- nincsenek többé lakások
- nincsen többé élelemiszer
...
Azaz mind meghalunk.
Mégis, miféle kretén akarná azt?
Nagyon jól gondolod.
A lakossági szolgáltatást a Fidesz cége veszi át. Mivel ők sem tudnak fejleszteni ebből a pénzből, és a vezéreik nem vehetnek fel százmilliós jutalmakat, mi várható?
Emelni fogják a szolgáltatás árát,
Elmaradnak a szükséges fejlesztések,
Vagy, mint a szoci időkben, az adónkból kapják a szükséges pénzt, mi pedig újabb adókat fizetünk majd.
"Nem tudom, viszont remélem hamarosan az utolsó külföldi kitakarodását ünnepelhetjük meg."
Én akkor ünnepelnék, ha a hozzád hasonlók takarodnának ki.
Nem vonultak ki teljesen. A lakossági gázár szabályzása miatt a lakossági gázszolgáltatás veszteséges a szolgáltatóknak. Ezt vagy benyelik, vagy kompenzálják az ipari fogyasztóknak nyújtott szolgáltatás nyereségéből.
Nem tudom hallottad e a híreket, de korábban már felmerült, hogy ha a Tigáz is visszadobja a labdát, akkor az összes lakossági szolgáltató az állami Főgáznak kell ellátni, azaz az összes veszteség az államnál jelentkezik. Ráadásul időközben az EU is beleköpött a levesbe és most, hogy kibukott, hogy a kormány sutyiban alkudozik az EUval a rezsicsökkentés miatt ma már azzal van tele az internet, hogy megint átemelés lesz, ennyi volt a rezsiharc :D
Furcsa, hogy volt aki már az elején megmondta, hogy öngól lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!