A kormány eltörli a munkanélküli segélyt, helyette közmunka lesz! Mi lesz ebben az országban?
3-as vagyok. ez csak üres kifogáskeresés ismét. azért emeltem ki, hogy nem CSAK a kormányokon múlik...
ha teszem azt te, ilyen "úgyis csődbe mennék a sok adó miatt" alapon inkább hozzá sem fogsz semmihez, akkor milyen jogon várod el, hogy majd helyetted más teremt normális munkát, és majd akkor te meg mész oda kockázat nélkül dolgozni.
valamilyen szinten meg is érdemeljük azt, hogy csak közmunka van...nem véletlenül.
bár tudnám, hogy nekem a sima hűtőgép/klimaszerelő végzettségemmel hogy a fenébe mehet több, mint 3 éve a vállalkozásom, úgy, hogy foglalkoztatni is tudok még 3 embert? pedig aztán én is fizetek elég adód, valahogy mégis ki tudom gazdálkodni.
annyi a titka, hogy nem egy kisvárosban 15.-ként kell pizzériát nyitni, mert ott tényleg nem fog menni, csak ha feketén dolgoztat mindenkit, és az adók jó részét kijátsza.
de keseregjetek csak, kevés az olyan ember, aki megpróbál tanácsot is adni...:D
Magyarország elpusztul és ez így van jól.
Az alsóbbrendű fajoknak nincs létjogosultságuk.
Nem fogja eltörölni mert még köz(rabszolga)munkából sem tud a min. 1 millió munkanélkülinek vegetálást biztosítani!
Ha mégis megtenné akkor abból lázadás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!