Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány eltörli a munkanélkü...

A kormány eltörli a munkanélküli segélyt, helyette közmunka lesz! Mi lesz ebben az országban?

Figyelt kérdés
A kormány eltörli a munkanélküli segélyt,helyette közmunka lesz,a közmunkások száma több,mit 200.000 fő,inproduktiv munkaerő-A versenyszférában csökken a munkahelyek száma,Magyarország befektetésre nem ajánlott,"Bovli kategóriában van az ország"A gazdaság a béka segge alatt van,a diplomások,jó szakemberek menekülnek innen!Vissza fejlesztik az oktatást!Hová fog jutni az ország,vissza középkorba?!
2015. jún. 15. 09:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

3-as vagyok. ez csak üres kifogáskeresés ismét. azért emeltem ki, hogy nem CSAK a kormányokon múlik...

ha teszem azt te, ilyen "úgyis csődbe mennék a sok adó miatt" alapon inkább hozzá sem fogsz semmihez, akkor milyen jogon várod el, hogy majd helyetted más teremt normális munkát, és majd akkor te meg mész oda kockázat nélkül dolgozni.

valamilyen szinten meg is érdemeljük azt, hogy csak közmunka van...nem véletlenül.

bár tudnám, hogy nekem a sima hűtőgép/klimaszerelő végzettségemmel hogy a fenébe mehet több, mint 3 éve a vállalkozásom, úgy, hogy foglalkoztatni is tudok még 3 embert? pedig aztán én is fizetek elég adód, valahogy mégis ki tudom gazdálkodni.

annyi a titka, hogy nem egy kisvárosban 15.-ként kell pizzériát nyitni, mert ott tényleg nem fog menni, csak ha feketén dolgoztat mindenkit, és az adók jó részét kijátsza.

de keseregjetek csak, kevés az olyan ember, aki megpróbál tanácsot is adni...:D

2015. jún. 15. 14:50
 12/17 szántóvető ***** válasza:
0%
mi lenne?éhenhalás.az éhezés már mindennapos dolog,ha ilyen hírről hall az ember már meg sem lepődik.Hallgass a szívedre,szavazz a Fideszre!
2015. jún. 15. 14:53
 13/17 szántóvető ***** válasza:
2015. jún. 15. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Magyarország elpusztul és ez így van jól.

Az alsóbbrendű fajoknak nincs létjogosultságuk.

2015. jún. 15. 20:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Köszi 10-es, ezen már túl vagyunk, jövedelem a határ alatt van, de örökölt „vagyontárgy”, inkább bosszúság, sajna a határ felett.
2015. jún. 16. 08:41
 16/17 A kérdező kommentje:
"Sima hűtőgépszerelő/klíma szerelő!/Mit gondolsz az EU országaiban a Te szakmáddal mennyivel többet keresnek és mennyi adót fizetnek,mennyi az ÁFA az élelmiszerekre?!
2015. jún. 16. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem fogja eltörölni mert még köz(rabszolga)munkából sem tud a min. 1 millió munkanélkülinek vegetálást biztosítani!

Ha mégis megtenné akkor abból lázadás lenne.

2015. júl. 22. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!