Mikor kezdődött az erdélyi magyarok visszatelepülése erdélybe?
1. Nem azt kérdeztem miért települnek vissza.
2. Azt viszont tudom hogy régebben Magyarországra jöttek, most ez a trend megfordult. Csak azt nem hogy MIKOR.
3. Senki nem telepíti őket, sehova, hanem telepednek valahová mint mindenki. Itt viszont pár itteninek nem ártana pár értő-olvasás órát vennie, mert senki nem beszlélt kitelepítésről.
4. Látom hogy egyre többen mennek ki nyugatra, sőt talán én is megyek, tudom hogy van ilyen trend is, DE ÉN NEM ERRŐL KÉRDEZTEM, hanem egy másik trendről.
5. Nem is azt kérdeztem hány erdélyi magyar lakik pesten, egyáltalán ki beszélt itt Pestől?
Légyszíves, mielőtt hülye válaszokat adtok , legyetek szívesek elolvasni mi volt a kérdés.
"Ennyi hülyével vagyok körülvéve?"
Erre csak most jössz rá? Nem véletlen tart ott az ország, ahol. Aki normális és/vagy megtehette, az már kimenekült másik országba orbanisztánból.
De ember, akkora hülyeséget kérdezel, mielőtt kérdést teszel fel tájékozódj már előtte, hol élsz te, hogy azt látod, hogy a 'trend' megfordult és vissza költöznek Erdélybe? hol vagy miből szűrted le ezt a baromságot ember?
Húzzál már ki Erdélybe és nézd már meg, hogy majdnem minden 2-3. családnál valamilyen családtag nyugaton él, és a többi fiatal erdélyi magyar tervez Budapestre vagy NY-unióba menni.
,,Már elnézést, de aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarok majd tömegesen mennek szavazni a magyarországi választások megrendezésekor, az súlyosan téved. Elutasítjuk TÖMEGESEN a magyarországi gondolkodásmódot és örülünk annak, hogy TÖMEGESEN visszatelepülnek az erdélyiek Romániába."
Pár évvel ezelőtt az apám is elejtett (ettől a cikktől függetlenül, ezt mi még akkor nem is ismertük) egy olyan mondatot hogy úgy lerohasztották ezt az országot hogy az erdélyi magyarok elkezdtek tömegesen visszamenni erdélybe, mivel már nem akkora a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!