Milyen eszetlen baloldali megmozdulás volt ez a plakát tönkretevés?
14:15
Kommunisták is vannak! :D
Eszetlen baloldali megmozdulás? Gratulálok, hű jobboldali pártkatona. NEM az a felháborító, hogy a kormány az adófizetők pénzét költi plakátokra. Arról van szó, hogy az adófizetők pénzét költi OLYAN plakátokra, amelyek SOKAKNAK az alapelvető elveivel mennek szembe. Mert nem az van a plakátokra írva, hogy a Fidesz üzeni, hogy ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját. A magyarok nevében beszél. Az enyémben éppúgy, mint a tiedben, márpedig én ehhez nem akartam a nevemet (sem a pénzemet) adni.
Mellesleg az lenne a normális, hogy az általános felháborodást látva a kormány nem próbálná pótolni a megrongált plakátokat. Nem, ők inkább ráköltik azt a +50 milliót. Akkor nem inkább eszetlen jobboldali megmozdulásról kéne beszélni?
"Arról van szó, hogy az adófizetők pénzét költi OLYAN plakátokra, amelyek SOKAKNAK az alapelvető elveivel mennek szembe."
Mondjuk a fideszgyűlöletével?
Mert úgy vettem észre, ha falegyenest mást gondolnának, akkor pont nagyon jól látnák mi is a probléma megélhetési menekültekkel.
Lehet fordított pszichológiát kellene alkalmazni.
A kormány mint csürhe így akarja felhívni magára a figyelmet. Ennyi.
Ezek a kormánypárti majmok csak hőbörögni tudnak, autót meg TV székházat felgyújtani. Plakátolás helyett fogadjanak be inkább határvédelemre költenének, ha annyira zavarja őket.
Látod? Baromságokat milyen könnyű beszélni...
S háborogtok hogy gyűlölet kampány így úgy.
Erre a válasz meg ilyen plakát hogy ha idejösztök hozzatok egy normális miniszterelnököt is. Ez nem gyűlölet kampány? Egy mondatot mondtok ki, abba is minimum 3 ellentmondás van.
Kérdező, tulajdonképpen nem értem, miért teszel fel egyáltalán kérdést, ha úgyis megvan a magad véleménye, másét meg nem akarod megérteni/elfogadni.
Nem azért vannak letépve a plakátok, mert nem tetszenek. Ha rá lenne írva, hogy ez a magyar kormány álláspontja, nem az egész magyarságé, leszarnám. De ne akarja már a hülye ideológiáját rám kényszeríteni se a kormány, se a hozzád hasonló agymosott pártkatonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!