Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért bevándorló...

A magyarok miért bevándorló ellenesek, amikor a legtöbbjük őse csak a török idők után érkezett Magyarországra?!

Figyelt kérdés
A török kiűzése után 3 millió magyar maradt a nagy Magyarország területén. Mit gondoltok, a földből nőttek ki a magyarok utána? Jöttek helyettük szlovákok, németek, csehek, lengyelek, és még folytathatnám a sort...

2015. jún. 12. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

igen ám, de ezek mind keresztények és FEHÉR BŐRŰEK voltak

most meg ki akarják színesíteni a társadalmat

ha ide beengednek nagy tömegben szneseket, akkor az egész társadalom anarchiába züllik

a cigányokkal is így kezdődött, először csak ezren jöttek, most meg kétmillió van belőlük és ők sem integrálódtak a többségi FEHÉR társadalomba

felőlem most is jöhet cseh, szlovák, ukrán, orosz,román, szerb bevándorló

de afrikai, meg arab NEM KELL!!!

2015. jún. 12. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es, nem hiszem, hogy jól gondolkodsz, vagy legalább is szerintem NEM KERESZTÉNY MÓDJÁRA gondolkozol.

Teljesen mindegy, hogy milyen a bőre színe, teljesen mindegy, milyen a vallása... a lényeg, ha nem háborús országból menekül hozzánk, akkor ne lépje át a határunkat, és főleg ne embercsempészek segítségével, törvényellenesen!!!

Ezért kellene egy olyan törvényt megszavazni odafönt, hogy csak azt fogadhassuk be, akik valóban életüket mentik, amikor hozzánk kopogtatnak.

És nem besurrannak, az éj leple alatt, titokban!

2015. jún. 12. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

hát pedig úgy is az lesz el lesz színesítve európa

és azért számít a bőrszín is

háborús övezetből jön tíz millió ember és azok itt szaporodnak, de nem illeszkednek be ez jó?

vagy talán örülnél neki, ha az ország fele barna vagy fekete lenne?

mert az már nem Magyarország többé

miért nem kína, kaukázusi országok, japán vagy oroszország felé menetelnek távolságban nem sok különbség

2015. jún. 12. 13:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Oké, nekem vannak sváb felmenőim. Ha úgy tetszik "bevándorlók" voltak.

DE:

-azért a sváb kultúra jobban hasonlít a magyarra, mint az arab/afrikai

-keresztények voltak

-nem akarták a pár generációs leszármazottaik felgyújtani Budapestet (mint ahogy Párizzsal nemrégiben tették)

-nem utolsó sorban dolgoztak és nem kellett őket eltartani

-egy idő után asszimilálódtak: lásd már a nagyszüleim bőven magyarnak vallották magukat és nem is nagyon tudtak svábul

Arról már nem is beszélek, hogy a török idők után Magyarország középső részei szinte elnéptelenedtek, ezért sokszor uralkodói utasításra hívtak be nemzetiségeket. Ma ezeket a bevándorlókat senki nem hívja és nem is kellenek.

2015. jún. 12. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem bevándorló ellenesek vagyunk, egyszerűen csak az Európán kívüli kultúrák teljesen mások. Megnézed nyugat-európát láthatod h rengetegszer kiütközik ez a különbség. Szerintem legtöbbünknek semmi baja sem lenne azzal ha szlovákok, csehek, lengyelek, németek jönnének ide.
2015. jún. 13. 19:53
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdés béna. Egyébként alapvető igény hogy egy ember a hozzá hasonlóival élnegyütt. De ez az állatvilágban is így van. Nem vagyok rasszista csak mert magyarok között akarok élni és nem idegenek közt.

Mint ahogy az oroszlán sem tűri meg maga mellett a gepárdot holott "hasonló macska". Ergo sztem ez alapvető ösztön. Mégkissebbe nézve a saját családommal akarok élni nem másikéban.

Nemzet szinten a saját nemzetemmel akarok együtt élni nem szírekkel. Persze az baj ha ide KELL jönniük vagy kicsit becsapva a tömeget ide szállítják őket. Szerencsétlen "hulyek" meg néznek fenn északon hogy nincs semmi. Ez nekik és nekünk sem jó. Nem beszélve arról hogy a másod és harmadgenerációs muszlimoknak identitás zavaruk lehet. Nincs kötődésük a származási országukhoz már a befogadottban is ő a MÁS (kisebbség addig egy nép amíg a többségnek más a vallása kulturája mindene). Tehát alapvetően ez a keveredés ha erőszakos módon zajlik nem jó. Az megint más kérdés hogy ha ennyien jönnek a következő években végül mi válhatunk kissebbségbe de ez már legyen a mi bajunk, akik nem akartunk ennyire vegyülni velük. Aki meg akart az feltételezem amúgy is vonzódik olyan más kultúrák iránt ami ha nem ide jön ő megy oda... Én voltam Szíriában. Maradjunk annyiban hogy turistának jobb volt ott lenni, bár amiért mentem azt is lerombolták ha volt is ott szépség azt nem most fogja látni a kortárs emberiség...

2015. szept. 24. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!