Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy fogjuk kibírni a Fidesz...

Hogy fogjuk kibírni a Fidesz - KDNP kormánnyal 2018-ig? Láttok esélyt arra hogy előbb legyen kormányváltás?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha kibírta az MSZP-SZDSZ koalíció az őszödi beszédet, a válságot pusztán kormányfő-váltással átvészelte, és nem roppant bele az SZDSZ kiválásába és a kisebbségi kormányzásba, a tandíjas/vizitdíjas népsavazásba, esélytelen itt is a kormányváltás.
2015. jún. 10. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy eddig. Kormányváltás meg nem lesz, manapság a legerkölcstelenebb dolgokért se szoktak lemondani.
2015. jún. 10. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Hogy előbb legyen kormányváltás,arra én nem látok esélyt. De arra is csak minimálisat,hogy 2018-ban legyen.És nem azért,mert olyan jók a mostaniak,hanem az ellenzék "töketlen".Illetve,amelyik része erősödik,abban meg végképp nem tudok megbízni.
2015. jún. 10. 16:35
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
azt én se tudom, hogy bírjuk ki, de a nagyobb gond az, hogy nem csak 2018-ig lesz ez ... úgy bebetonozzák magukat az egész államapparátus maguk mellé állításával, hogy a következő választások sztem már csak abszolút formálisak lesznek, azon se lepődnék meg, ha 115%-os részvételi aránnyal.
2015. jún. 10. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Hát, ha váltás lesz, most csak a Jobbiknak van esélye. De akkor se lenne nyugalom. Folyamatos cirkuszok lennének bármi történik.

Jelenleg a Fidesz van hatalmon, mindennel támadják őket, de már annyira elvakultan hogy pl. energia italoknál megadóztattak olyan anyagokat amelyek súlyosan károsítják a szervezetet, azzal is baj van, me mit szolnak bele hogy mit iszunk? Az a legnagyobb gond hogy az emberek teljesen elvakultak, és bármit mond az ,,ellenség,, az rossz.

Amikor az MSZP volt hatalmon mi történt? Tüntetésen kilőtték emberek szemét, voltak akiket véresre vertek, mindenki az MSZP-t szidta, korrupció, csalás, hatalommal való visszaélés, okkal tették.

Ha a Jobbik lesz hatalmon, nyilván velük is baj lenne.

Hiába akarsz olyan kormányt aki tökéletes és akiről semmi rosszat nem hallasz, akár ki lesz, az ellenzéki sajtó azt is elfogja hitetni veled, ami megközelítőleg se igaz.

2015. jún. 10. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Hát kérdező, szerintem minimum 2022ig kell kibirnod a fideszt, mivel nincs meghatározó ellenfele! Ha kormányváltás lesz, a házamat feltenném rá, hogy nem baloldali párt váltaná Viktorekat...
2015. jún. 10. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem jól bírjuk. Már 6 éve ez van és, bár nem túl sok javulás látható, de stabilan növekszünk
2015. jún. 10. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

Nem lesz kormányváltás.

Kik váltanák? A balliberós bohócok pl. amik úgyszintén kihúzták a ciklust?

2015. jún. 10. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

" Láttok esélyt arra hogy előbb legyen kormányváltás? "

Az esély = 0.

Amíg a Magyar minden megszorításra csak a fülét-farkát húzza be,

amíg nem szerveznek egy komolyabb tiltakozást,

amíg ha a kivonuló 300.000 emberből az a 220.000-nyi 16 éves takony azt sem tudja miért van ott és csak azért megy sztrájkolni, mert kukákat lehet gyújtogatni, meg kövekkel lehet ablakokat, autókat, rendőröket dobálni stb. . .

addig itt esély nincs, hogy előbb legyen kormányváltás.

2015. jún. 16. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:

#10: ezt a marhaságot!!

Nem kell elfelejteni a szemkilövető demokrácia bűneit, de az orsós rendszer bűneit sem! Mindkettő benne van a sz...rban rendesen.

2015. aug. 21. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!