Nektek sem ragad le a nemzeti konzultáció válaszborítékja?
Nem tudom, leragad-e, mert nem próbáltam ki. Abszolút feleslegesnek tartom ugyanis a kitöltését és elküldését; különösen azért, mert némelyik kérdést úgy fogalmazták meg, hogy épeszű ember azt a válaszlehetőséget ikszeli, amivel a Fidesz álláspontját "erősíti", így majd elmondhatják, hogy a többség egyetért velük...
Szóval inkább odaadtam (pont ma) egy ellenzéki aktivista ismerősömnek borítékostul, mindenestül, mert az összegyűjtött papírt viszik majd leadni, és a kapott pénz a Gyermekétkeztetési Alapítványnak megy. (Volt már hasonló "akciójuk" régebben, amiről nem tudtam időben, de több százezer forint gyűlt össze.)
Egy képzeletbeli minisztérium miniszteri személyi titkárának véleménye a sajtóról.
"A nyalás egyébként alapvetően fontos a sajtóval való kapcsolattartásban." - Bernhard Wooly
Én nem kaptam ilyent, szóval nem tudom.
Miről kérte ki már megint a véleményünket, szeretett kedves és bölcs vezérünk?
Többek között arról hogy ha van nálatok szabad hely te hány darab menekültet esetleg terroristát(egy kalap alá véve) tudnál befogadni.
A végén összesítik és kapsz 8-10 darabot. Amennyiben 14 éven aluliak a nevedre is veheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!