Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek abban más...

Miért hisznek abban más pártok (Jobbik, MSZP főképp) hogy a Fidesz-KDNP kormányt leválthatják?

Figyelt kérdés
A közvéleménykutatások szerint is a Fidesz-KDNP vezet, és a nép is mellettük áll.

2015. jún. 9. 22:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A jobbiknak vannak jo gondolatai de a javaslataik nagyresze nem az erosen fasisztoid beallitottsaguak.

HA nyernek akkor szerintem Europa ugy konyveli el hogy a magyarokat egy fasiszta kormany igazgatja es ennek megfeleloen fogjak az orszagot megbelyegezni es kezelni. Nem tartom kizartnak hogy rengeteg penztol ezzel elesik majd az orszag es azt sem gondolom hogy jot fog tenni az ilyen kormany az orszag megiteleseben vilagszerte. azt sem gondoljak vegig sokan hogy mi fog tortenni azokkal a honfitarsaitokkal akik elmentek Mo rol dolgozni, elni , es mi less ha MO kilep az UNIObol? ujabb vasfuggony cask most mas anyagbol? hat en nem hiszem hogy ez egy orvendetes dolog lenne. foleg el tudom kepzelni azokat akiket felszolitananak tobb evi kulhoni tartozkodas utan (hacsak nem allampolgarok ott) hogy menjenek vissza MO ra. ez onmagaban is katasztrofa lenne. fontolora kell venni hogy mi az a jo amit a jobbik tud nyujtani es ez aranyban lenne-e a hatranyokkal, es nem hubelebalazs modon valasztani esetleg ket rossz kozul is a rosszabbat. Ha Orbant sokan diktatorikusnak mondjak mi less ha a JObbik vezeti az orszagot???

2015. jún. 11. 09:45
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha a Jobbik mellőzné is az esetenkénti szélsőjobbos kitöréseit (lásd néhány törvényjavaslatukat, vagy megnyilatkozásukat), akkor is ott van még a nemzetközi megítélés kérdése. Én nem félek attól, hogy a Jobbik alatt majd totális diktatúra, meg náczizmus lesz, inkább attól, hogy le lesz járatva az ország.
2015. jún. 11. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!