Az Index miért ennyire bevándorláspárti. Egyáltalán mi hasznunk van abból ha fenntartjuk a menekülttáborokat?
Szóval egyáltalán nem értem miért támogatja bárki is, a menekülttáborokat.
Ez nem olyan kérdés, mint hogy maradjunk-e EU tagok, aminél meglehet indokolni miért jó ha kilépünk és miért jó ha nem.
Abból, hogy idejönnek a menekültek, az égvilágon semmi haszna nincs se a kormánynak se a lakosságnak.
Szóval nem értem az index minden 2. cikke most miért szól arról, hogy szidják a "Nem veheted el a magyarok munkáját" plakátokat.
(Amúgy én sosem szerettem a Fideszt, ebben a kérdésben viszont maximálisan egyetértek velük)
mert akik az indexet csinálják, IS bevándorlók.
A többit kitalálod.
De attól még, hogy menekültek lehetnek bevándorlók is nem? Az eredmény ugyan az, hogy idejönnek élni.
A nagy részük gondolom nem tud túlságosan magyarul, és azzal sincsenek tisztába, hogyan viszonyul hozzájuk a Fidesz vagy Orbán.
Vagy akkor ez csak ilyen "erkölcsi kérdés"? De nevetséges dolog lenne erkölcsöt keverni a politikába, hisz a legkevesebb köze sincs a kettőnek egymáshoz.
Akkor úgy fogom fel, hogy ennek nincs semmi jelentősége, pusztán dacolás a fideszel szemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!