Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bevándorló barátok tényleg...

A bevándorló barátok tényleg elhiszik, hogy akik ellen a kormány beszél csupa hasznos ember?

Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 19:47
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
igen, szarok, de emberek, magyarok és szerintem ha már ideszülettek nekik kell munkát adni, nem a menekülteknek
2015. jún. 9. 01:38
 22/36 anonim ***** válasza:

Az a baj kérdező, hogy Te is egy kalap alá veszel minden egyes bevándorlót! Pedig ezt csak egyetlen szempontból lehet megtenni: esélyt kell neki biztosítani (Halkan jegyzem meg elég sok menekültet fordítanak még így is vissza!) Honnan tudod, hogy csupa haszontalan emberből áll? Honnan tudod, hogy csak az állam nyakán akar lógni és nem esetleg dolgozni szeretne, hasznot hajtani a társadalomnak? Meg kell adni az esélyt, hogy ez kiderüljön, ránézésre senkiről nem lehet megmondani. Nem veheti el a magyarok munkáját? Dehogyisnem...mit csináljon? Haljon éhen? Nem azért jött, azt otthon is megtehette volna. Inkább egy dolgozó, adófizető bevándorló, mint egy adókerülő, mutyizó, feketéző nagymagyar. Ez utóbbiak jelenleg sokkal nagyobb kárt okoznak, mint a bevándorlók.

Valaki írta itt, hogy a németeket, meg az osztrákokat beengedhetjük, azokkal nincsen gond? Na ilyen látnoki képességeket szeretnék én is, látatlanban megmondja, hogy mit szeretne itt csinálni egy német. Biztos töredék fizetésért dolgozni... na ne már! Ráadásul ők úgy jönnek, hogy még a nevüket se kérdezi senki...a bevándorlók pedig igen erős rostán mennek át. Ha a kormány haszontalan embereket akar keresni, nyugodtan kezdheti a magyarok között...

2015. jún. 9. 09:26
 23/36 A kérdező kommentje:
Oké, hogy dolgozni szeretne, de épp most támadtad a kormányt, hogy hülyeség a gyűlöletkampány, hogy elveszik a munkát...
2015. jún. 9. 10:34
 24/36 A kérdező kommentje:
Különben meg a legtöbb megélhetési menekült illegálisan tartózkodik itt. Ők aztán a becsületes adózó mintapolgárok...
2015. jún. 9. 10:35
 25/36 tetro ***** válasza:

10.35

gondolom te a fejedben nehezen rajzolódik ki a kép, de ha valaki menekül, azt se tudja hova, akkor nem az a legfontosabb számára, hogy hogyan szerezzen vízumot. egyébként pedig nem is kapna sehogy, lehetnek bármennyire rendben a papírjai. az a sok mocsok pedig nem szeretne meghalni...

2015. jún. 9. 11:25
 26/36 Shai-Hulud ***** válasza:

"de épp most támadtad a kormányt, hogy hülyeség a gyűlöletkampány,"

Aha, már értem.

Szóval azt támadni, aki gyűlöletkampány csinál, az gyűlölködés.

OK, ma sem éltem hiába, ma már tanultam valami újat.

De azért csak úgy viszonyításképpen:

BTK (2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről)

"332. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet ellen,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport ellen, vagy

c) a lakosság egyes csoportjai ellen - különösen fogyatékosságra, nemi identitásra, szexuális irányultságra tekintettel -

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

2015. jún. 9. 12:37
 27/36 A kérdező kommentje:
nem tudom miért gyűlölködés, ha nem adjuk át önként és dalolva az amúgy is szűkös munkahelyeket sehonnai írástudatlan vadállatoknak
2015. jún. 9. 14:55
 28/36 Shai-Hulud ***** válasza:

"sehonnai írástudatlan vadállatoknak"

EZÉRT!!!

2015. jún. 9. 14:58
 29/36 A kérdező kommentje:
nem, ezek csak a tények
2015. jún. 9. 15:15
 30/36 anonim ***** válasza:
"Sehonnai írástudatlan vadállatok".És még belevették az Alaptörvénybe",hogy Magyarország keresztény ország.He-he. Csak úgy áradnak a mélyen keresztényi gondolatok.Amúgy meg,attól,hogy tusz írni-olvasni még lehetsz "vadállat".
2015. jún. 9. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!