A bevándorló barátok tényleg elhiszik, hogy akik ellen a kormány beszél csupa hasznos ember?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 19:47
11/36 A kérdező kommentje:
sok iskolázatlan menekült szerintetek kivel fogja megosztani a munkahelyeket?
mert a hiányterületeken eddig is nyitva állt a kapu...
2015. jún. 8. 22:50
12/36 tetro válasza:
a liberálisok rakták tele 300millióból gyűlölködő plakátokkal az országot? úristen! megint itt vannak a liberálisok! mikor jöttek vissza? hogy kerültek kormányra máris?
13/36 anonim válasza:
Szerintem nem.Én például még azt sem hiszem,hogy a kormányban mindenki hasznos ember.
14/36 anonim válasza:
Amúgy a gyűlölködő liberálisok kapcsán:ugye emlékszel,hogy hívták '92-ben a Liberális Internacionálé egyik alelnökét?Segítek:Orbán Viktornak.Igaz,akkor még a Fidesz is liberális párt volt.Akkor még nem kezdődött meg a "hosszú menetelés" az illiberalizmus felé.Szegénykéim! Mennyit kellett akkoriban gyűlölködniük.Még jó,hogy megtértek.Illetve hát,kifizetődőbb elvek után néztek.
15/36 A kérdező kommentje:
megint mindenről beszéltek csak a kérdésről nem
2015. jún. 8. 23:56
16/36 anonim válasza:
Itt a válasz az orrod előtt, te szerencsétlen. Csak kéne egy kis sütnivaló, hogy felfogd.
17/36 anonim válasza:
Kedves kérdező!Én például elég egyértelműen válaszoltam,miszerint nem hiszem.De hát eleve értelmetlen a kérdésed.Ki dönti el,hogy ki hasznos éd ki nem?Mert szerintem legfeljebb az idő,de nem te,mint ahogy mi sem, de még a kormány sem tudhatja előre senkiről.De meg is fordíthatjuk a dolgot:minden magyar,hasznos ember?Ha nem, akkor ki dönti el,hogy ki az és ki nem?Egyébként meg,te írtál gyűlölködő liberálisokról,így talán nem árt ilyenkor egy kis emlékeztető...
18/36 A kérdező kommentje:
szerintem nincs benne túlságosan nagy logikai csavar...
Kell-e nekünk egy vagon képzetlen, ha a saját képzetlenjeinknek sincs csak közmunka?
2015. jún. 9. 01:07
19/36 tetro válasza:
01.07
kellenek-e nekünk a saját képzetlenjeink, akik nem adóznak annyit, mint amennyibe kerülnek az államnak?
hát én ez alapján nem szelektálnék. a helyedben.
20/36 anonim válasza:
"Kell-e nekünk egy vagon képzetlen, ha a saját képzetlenjeinknek sincs csak közmunka?"
Na igen erről jut eszembe... ne vegyék el a munkát.
Amúgy nagy részben akik idejönnek migránsok az eu tartja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!