Az egyszerű szavazókat, "prolikat" mi viszi arra, hogy Fideszesek legyenek és védjék a szabadrablásokat, pl. a stadionozást?
A Fidesznek és Viktorkának az a legfontosabb, hogy Stadionokat építtessen, mert neki annyira fontos a foci, gondolván, hogy így sokat fog javulni a sport színvonala...
De hogy hány ember került várólistára a kórházakban, mennyi időre, és hogy hányan halnak, meg, afelett már szemet húny, és cseppet sem érdekli őt.
Meg amúgyis, az EÜ színvonala, szolgáltatásai kritikán alúliak.
Az egyszerű szavazó nem egyenlő a prolival.
Nekem nem fontos a foci, szerintem sokan vannak még így ezzel. Igaz nem vagyok proli, csak egy egyszerű szavazó :)
Elmondom mi, az ilyen embereknek nem egy jó elnök, hanem egy jó vezér kell. A többi oldalon nincsen vezértípusú elnök (illetve van egy Vonánk, de az szélsőjobbos, és annyira nem meggyőző), így marad Viktorka, aki teljesíti azt a vágyukat, hogy legyen egy vezérük.
Hiába '89 ha az emberek még mindig nem tanultak meg a demokráciában élni...
"Ironikus módon Orbán egy Kádár 2.0"
Ilyet azért ne mondjunk már. Kádár alatt jólét volt és szabadság. Mondj ma egyetlen várost az országban, ahol akár jólét van, vagy akár csak épp szabadság.
"Az értelmes,diplomások és a jó szakmunkások már hagyják el folyamatosan az országot,eddig több,mint 600.000-en."
Nem irigyellek, rossz helyre születtél. Én Magyarországon élek és szerencsére innen még csak a hulladék távozott. Adjunk hálát Istennek.
Aki menekül a nyomor, a munkanélküliség, kilátástalanság elől, az hulladék?
És te méh képes vagy hálát adni azért, hogy idáig süllyedt az ország?
Örülsz a diktatúrának, a sok felesleges stadionnak és a rizsacsökkentéses süketelésnek?
Ugye te is az M1-et nézed?
Nem csodálom, hogy a te agyad is mosta Viktátor!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!