Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek teccent a gyúrcsány a...

Nektek teccent a gyúrcsány a friderikusszal?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 23:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
amikor valaki magáról mesél, a protekciót vagy egyéb periférikus témát, csak akkor hoz szóba önmagától, ha ez az élete része valamilyen szempontból.
2015. jún. 8. 11:53
 12/18 A kérdező kommentje:
ocsmány fajta ez a friderikusz gyúrcsány nagyon. tényleg assziszik, magukról, hogy manipulátorok, hogy mennyire jó manipulátorok ők és hogy manipulátornak lenni valamiféle szellemi nagyságot jelent, pedig csak fos az egész akit alkottak
2015. jún. 8. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
??? :D
2015. jún. 8. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:
húúúúú bakker, ennyire semmire nézni a népet, ekkorát tévedni, de hát ki ad erre pénzt, mintha az ablakon dobták volna ki
2015. jún. 8. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem nézek friderikuszt. Egy nagyképű majom, és nagyon ellenszenves.
2015. jún. 8. 13:48
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Jó volt,nekem tetszett!

(Köszi a lepontozást)

2015. jún. 8. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Pár előttem szólónak: Először is Gyurcsány fia (Péter)nagyon komoly diszlexiával küszködött. Megért leérettségizni is szinte ,azt is az apja intézte el neki anno. Nem törődik gyerekével miért aki buta meg diszlexiás meg diszkalkuliás hogyan rakná be cégébe egy vezető beosztásba elmondanád? Micsoda kavalkád lenne ott főleg, hogy neki multinacionális cégei vannak több száz milliókkal dobálóznak. Másrészt pont, hogy ettől jó szülő valaki, hogy nem nyalja ki gyerekek seggét. Hidd el gyereknek szeretettre van leginkább szüksége nem pénzre. Anyagilag is támogatja őket. Különben is Péternek és a barátnőjének ő fizeti ki a lakbérüket és a rezsijüket. Lányát Franciaországban taníttatta. Bálint Corvinus egyetemre járt (ami szintén nem olcsó),ha tanulni akarnak segíti őket. Harmadrészt különben is, ha valamelyikük rászorulna nagy anyagi gondba lenne segítene rajtuk hisz ő az apjuk. Mellesleg lehet szidni gazdagokat sokat én sem bírok főleg sznobokat, de ő legalább nem az. Nagyon sokat kell melóznia annak, aki ilyen jómódú lesz és születni is kell hozzá ész is kell és szerencse is természetesen és jókor kell lenni jó helyen, hát neki összejött minden. (Nem vagyok Gyurcsányista meg DK szavazó, de nem kell tényleg sok szarért elítélni, amiről nem ő tehet.)
2015. jún. 8. 18:01
 18/18 A kérdező kommentje:
márpedig a gyúrcsányt és a friderikuszt meg kell nyúzni, mert lenézik a népet, ráadásul ócska műsort csináltak, de azt hiszik róla, hogy szuper.
2015. jún. 8. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!