Gyurcsány Dobrev Klára miatt lett gazdag?
Nem.
Gyurcsány azért lett gazdag, mert a nagy privatizációs időszakban jókor volt jó helyen, jó kapcsolatokkal rendelkezett.
" Ő egyébként még a fizetését sem vette fel, hanem adományokra fordította."
Inkább vette volna fel a haverod, és kormányzott volna normálisan!
" Ő pedig az oroszoknak adta el az országot. De mivel most a fityisz nekik nyal, ezért a birkák is nekik nyalnak."
Úgy mint a sok balos birka annó (szerintem te is azt csináltad amikor még a főnököd járt ki ruszkiba).
Íme egy kis emlékeztető az olyan gyurcsi-nyalistáknak mint te, mert az ilyenről ciki emlékeznetek (vagy alapból "kuplungosak" vagytok és felejtetek).
Nem vagyok Gyurcsány-bérenc. Bár mindenki magából indul ki. békemenetnél és egyéb orsós nyaloncoknál szokás pénzért toborozni ellentüntetőket.
"Inkább vette volna fel a haverod, és kormányzott volna normálisan!"
Nem a haverom, de normálisabban is kormányoztak, mint a mostaniak.
"Úgy mint a sok balos birka annó (szerintem te is azt csináltad amikor még a főnököd járt ki ruszkiba). "
Én soha nem nyaltam senkinek, nem úgy, mint a sok birka a FB-on a csúti törpének. Bármelyik balos nyaligátor eltörpül mellettük.
"Íme egy kis emlékeztető az olyan gyurcsi-nyalistáknak mint te, mert az ilyenről ciki emlékeznetek (vagy alapból "kuplungosak" vagytok és felejtetek)."
Ezek a jelzők rátok illenek. Olyanokért tapsikoltok most, amiért annó felgyújtottátok fél Pestet. A gázvezetékért is milyen hiszti volt a narancsos oldalról. Pedig annak több értelme volt, mint egy atomreaktornak. Főleg ilyen feltételekkel, ennyiért. Akkor még 56-oztatok is. Most miért nem? 2010-ben tüntettetek a tandíjért. Most miért nem? Lehetne még sorolni.
Arról nem is beszélve, hogy orsós állandóan meghazudtolja magát nyilatkozataiban. Rajta még nem csodálkozok, hisz bevallottan skizo hajlamú. Bár ha jól meggondolom, a hívein sem csodálkozok.
"jól van gyurcsánybérenc haver... pihenj"
Tipikus fideszes megnyílvánulás. Nincs értelmes, de inkább betanult válasz, akkor jön az elküldés.
Gyurcsányra meg nem azért reagáltam, mert a híve vagyok. Hanem azárt, mert szánalmas és gusztustalan, amit műveltek. Még mindig vele vagytok elfoglalva, pedig a csútihoz képest kismikás. Inkább azzal foglalkozzatok, hogy miből lettek a fideszes senkik milliárdosok a hatalomra kerülés után.
Engem nem érdekel a fideszed, ugyanúgy ki nem állhatom őket mint a spanodat. :D
Szóval ezzel melléfogtál, de írhatnám én is ugyanazt, hogy mindenki magából indul ki.
Ráadásul addig mindig terítékre fog kerülni ameddig még ripacskodik a politikában, ha tetszik nektek, ha nem.
Sőt azt is írhatnám, hogy annó a főnökeid is akartak valami atomreaktor-bővítés dolgot, szóval ugyanolyanok vagytok a balfenéken éppen, az van amit a szátokba rágnak éppen.
Most annyira bevándorló-pártiak vagytok, hogy csak na!
Annó meg 23 millió románnal riogatott benneteket a miniszteretek amikor a határon túli magyarokról volt szó. (Mellesleg egy olyan témájú kérdésnél is igencsak fröcsögtél, olyan igazi democskrata módjára.)
"Gyurcsányra meg nem azért reagáltam, mert a híve vagyok. Hanem azárt, mert szánalmas és gusztustalan, amit műveltek."
Igen, persze, akkor már szent ember mert a másik banda is olyan! :D
Ugyanazt csinálod mint egy mániákus fideszes csak a másik nézetből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!