Elképzelhető, hogy Magyarországon létrejön egy szélsőjobbos tengely a Fidesz és a Jobbik között?
Szövetségre lépnek egymással. Én egyre kevesebb különbséget látok a két párt között, ahogy telnek az évek.
A Fidesz gyengül, a Jobbik erősödik, de akkor sem képes olyan nagyra nőni, hogy egyedül sikeresen kormányozzon, ezért kell nekik majd a Fidesz.
1. Abszolút lehetetlen, hogy koalícióra lépjen a két párt.
2. Bár a balliberális média igyekszik hazudozni, de egyik párt sem szélsőjobb.
Az új választási rendszer miatt nem lenne szükség koalícióra, mivel nagy a győztes kompenzáció, tehát a többség így is meglenne.
Inkább az a valószínűbb, hogy a Jobbiktól jobbra levő párt fog létrejönni.
Én konkrétan a jobbikos 2/3-ra gondoltam.
Azt viszont tuti nem bírják összehozni, de szerintem még az 50%+1 szavazat sem lesz meg nekik. Szükségük van a Fideszre.
A Jobbik sokszor kimondta, hogy soha semmilyen körülmények között nem fognak koalícióra lépni senkivel, pláne nem a Fidesszel.
A Jobbiknak nagyon sok olyan szavazója van, akik korábban az MSZP-re voksoltak, és ha a Jobbik hirtelen koalícióra lépne a Fidesszel, ennek a nagy tömegnek a szemében azonnal hiteltelenné válna.
A Fidesz elég szép oligarcia-média birodalmat csinált.
Akármelyik párt is fogja őket lenyomni, nem lesz egyszerű dolga.
Jó, de akkor mi lesz, ha mondjuk a Jobbik nyeri a választást 2018-ban mondjuk 35-40% körüli értékkel?
Vagy ha esetleg a Fidesz nyer ennyivel, mert hát egyelőre ugye még mindig ők a janik és ez lehet, hogy nem is változik 3 évig.
Még mindig nem fogatd fel hogy a Jobbik nem szélsőjobb
és ha kicsit is ismernéd őket EZZEL a fidesszel soha nem lépnének koalícióra.
FELEJTSD MÁR EL A baloldal jobboldal szélsőjobboldal csúszkát..rég nem így működnek a dolgok ezzel mossák az agyad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!