Várható, hogy a liberálisok egy része a Fideszre fog szavazni, csak, hogy ne kerüljön a szélsőjobb kormányra?
Figyelt kérdés
Ugyebár jelen állás szerint vagy a Fidesz vagy a Jobbik fog kormányra jutni, az MSZP-nek A DK-nak és társaiknak esélyük sincs, ha ez marad a helyzet akkor nem valószínű, hogy a baloldal egy része a Fideszt fogja támogatni, mivel akármilyen radikálisnak is akarnak tűnni, tudjuk, hogy nem azok ellenben a Jobbikkal, aminél ez pont fordítva van.2015. jún. 6. 16:44
11/13 anonim válasza:
6-os dubitus! Aki igazán liberális, az a káoszra szavaz!
12/13 anonim válasza:
Maygarországon nincsen szélsőjobboldali párt te gyökér
13/13 Szentes Melinda válasza:
Hiszek a csodákban. Bízom benne,hogy lesz végre egy valódi konzervatív párt.Az én olvasatomban,ez az erkölcsi alapokon álló nem vallásos,ugyan akkor bibliai értékrendet képviselő párt.Akiknek minden ember érték származástól és bőrszíntől függetlenül.Akik nem a saját zsebük megtömésével foglalkoznak,hanem hazánk gazdasági stabilizálásán. Akik nem csupán mondják,hanem valóban fontosnak tartják országunk jövőjét adó gyermekeket.Akik nem plakát kampányra költik a pénzünket,hanem például a kórházakra.Tudom! Csodáról álmodok ,de amint írtam hiszek a csodákban. Egyébként egy átlagos háromgyerekes családanya vagyok.ÉS!!!!! Szeretem a zsidókat,a cigányokat,az afgánokat stb... Szeretem,de nagyon haragszom a fasiszta,náci gondolkodású gyűlölködő emberekre.Igen,ha esetleg mégsem történne csoda, elmegyek szavazni a fasiszta,gyűlöletet fröcsögő párt ellen hogy véletlenül se kerüljenek a kormányzás közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!