Jelenleg kb mennyien élnek magyarok Londonban?
200-300 ezerre tehető
ezért nem túl magas itthon a munkanélküliség
Pedig csak vicceltem ezzel az ellenzéki károgás dologgal :D. De úgy látszik itt már mindent elhisznek egyesek.
300 ezer magyar Londonban? Tehát minden tizedik ember? Na igen, persze... Nézzétek meg a statisztikákat, a legnagyobb 20-30 nemzetiségben nem vagyunk benne, és azok 30 ezernél véget érnek.
Én Londonban élek. A környék ahol lakom nagyon vegyes, de nem kimondottan az a rész, ahol a legtöbb magyar előfordul. De még így is minden egyes nap hallok magyar beszédet pl. ha a buszra várok vagy boltba megyek. Az északi részen (nem véletlen, hogy a magyar áru boltok is azon a részen vannak) ott tényleg minden 10. ember magyar. Bárkit megkérdezel az utcán (legyen brit vagy nigériai, esetleg indiai) biztosan ismerni fog legalább 3 magyart.
Én azt mondom, hogy 100.000 biztos van.
A 2011-es népszámlálás szerint tényleg nincsenek olyan sokan a magyarok:
"Egy sem. A magyar ember pontosan arról ismerhető fel, hogy a hazáját semmilyen körülmények közt el nem hagyja."
Ezért hagyták el a magyarok az eredeti helyüket, kerestek új hazát és telepedtek le a kárpát medencében, szóval ők is olyan igazi magyarok voltak aki nem hagyták el a hazájukat csak teljesen máshová kerültek valami véletlenségből és ha már ott voltak akkor vissza sem mentek hanem letelepedtek ott (azaz itt) :D szóval ha már őseink sem voltak igazi magyarok akkor ki az... :D
Az igazi magyar akkor az aki visszamegy a finnugor őshazába, ahol még igazi magyarok voltak, mert akik itt letelepedtek azok szemét kivándorlók voltak csak... :D
okéoké csak a te logikád alapján mentem végig a dolgokon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!