Akik kivándoroltak, arra várnak hogy a jobbik hatalomrakerüljön, és hazajöhessenek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 20:30
11/17 anonim válasza:
Én például pont ellenkezőleg, ha jön a Jobbik, én megyek.
12/17 anonim válasza:
Miért, ha a Jobbik kerül hatalomra 150ezer Ft lesz a minimálbér? Kétlem... Márpedig sok külföldre "menekúlő" fiatal azt mondja, hogy ennyi minimumért jönne csak vissza. Az a baj, hogy az emberek nem hisznek már egyik pártban sem. Bevallom, én sem. Nem látnak biztos jövőt itt maguk előtt. Hát miért maradjanak a bizonytalanságban, ha más országban biztos, jó jövőt biztosíthatnak maguknak?
13/17 anonim válasza:
Szerinted azért mennek a gyűlölt dekadens nyugatra az emberek, mert nem a Jobbik van hatalmon? Elég valószínűtlen.
14/17 anonim válasza:
Akik kimentek azok már nem egy könnyen jönnek vissza...
15/17 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy mégis hazajönnek külföldről, mert a jobbik ha kilépteti az országot az unijóból akkor hazazavarják a magyarokat.
16/17 anonim válasza:
Na a Jobbik, hát az osztán igen, arra majd tényleg visszajönnek. :D
17/17 anonim válasza:
Isten orizzen tole. a jobbiktol is meg a hazameneteltol is.nincs az hatalom ami engem haza tudna varazsolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!