Miért vált ki ekkora felháborodást a vasárnapi zárvatartás?
"És mi az ami ilyen erősen visszatart?"
A munkahelyem!
2 évre aláírtam a szerződést, hacsak nem akarom visszafizetni az eddigi ösztöndíjamat valahogy ki kell bírnom, de biztosíthatlak, hogy utána nem sokat fogok vacillálni, hogy maradjak-e!
Engem személy szerint azért zavar, mert egy héten 6 napot dolgozok 12 órában. És azt hiszem te is kitaláltad, hogy nem hétfőn van a 7. nap, azaz a pihenő nap.
Viszont megjegyzem, hogy emiatt a túlóra miatt normális fizetésem van, de szabadidőm nincs.
"Szerintem vezessük be a teljes hétre a zárvatartást, akkor sose lenne tesco. "
Támogatom.
05:37,
És amúgy az Auchan, Smatch, Spar, IKEA, Media Mark a hátszázhetvenmillió féle ruha, óra, számítógép, ékszer akármi eladó külföldi lánc nem zavar? Csak a Tesco? Akik amúgy sokkal jobban fizetnek adót, mint pl a CBA, ahol számtalan boltban 4 órásra vannak bejelentve a dolgozók?
A kérdező jelezte, hogy azoknak a véleménye érdekelné, akiket érint a vasárnapi zárvatartás. Gondolom itt elsősorban azokra gondolt, akik eddig vasárnap is dolgoztak. Jó lett volna, ha tényleg ők is megírták volna a véleményüket. Mintha ezt a szombati zsemlét egy okos Tóbiástól már hallottam volna - hasonlóan a balatoni példát...
-Én, ha lemegyek hétvégére a Balatonra, nem azzal töltöm az időt, hogy vasárnap hazaindulás előtt gyorsan bevásárolok a szupermarketben.
Nem tudom, kivel konzultáltak, valaki csak adhatta az ötletet. (Lehet, hogy hétvégére kiment Ausztriába, s nem talált nyitott szupermarketet?!) De akkor is furcsának találom, hogy negyven hozzászólásból egy sincs, aki ténylegesen érintett. Több hasomló kérdés van, ott sincs.
Ezt nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!