Kitöltötted a nemzeti konzultáció a bevándorlásról kérdőívet, és ha igen milyen válaszokkal?
Én is kimaradtam, de egyáltalán nem veszem zokon.
Az én levelezési címlistámon sem szerepel egyetlen Orbán Viktor sem.
Csak ezt a kérdést:
"Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?"
És áthúztam a 3 választ, helyette beírtam, hogy "NEM B+, DÖGÖLJENEK MEG A GYEREKEIM NEKEM FONTOSABBAK AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK"
Így, csupa nagy betűvel, nehogy félreértsék vagy valami.
Ki ! Beírtam, hogy nem szeressük a bevndórlókat, mer meghekkelik a magyar oldalakat, meg elszívják a levegőt, lelakják a földet és felrobbangassák a plázákat.
Foganatossíccsanak intézkedéseket, mert amit brüszel csinál az kevéske.
A válaszok a pozitív irányba vannak csúsztatva: kétféle válasz van az "egyetértek" mellett és néha a maradék egy is a semleges válasz mellett: "Nem tudtam", "Nem fontos", "Nem értek egyet" stb. Hiányzott, hogy nincs olyan, hogy "maga a kérdés hülyeség".
A kérdőív első kérdése "erősödő terrorcselekmények" és "terrorizmus térnyerése" lesz golyócső alatt, ezt 3 kérdéssel gyorsan összefüggésbe hozza a bevándorlókkal (nem, nem azért menekülnek, mert az országukban van a terrorizmus, hanem mert ők a terroristák - nyilván), pontosabban a >megélhetési< bevándorlókkal. Pszichológia, erősíteni kell az ellenszenvünket. Egy kérdés sugallja, hogy Brüsszel nem lát összefüggést: tehát Brüsszel rossz (lesz kérdés vele kapcsolatban).
Kifejezetten tetszett, hogy rögtön ezután a képembe nyomott egy "tényt", hogy a megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a határt - ezzel azt sugallva, hogy kizárólag törvénytelenül és kizárólag megélhetés miatt jön az összes. Már innen tudtam, hogy a következő kérdésben is "megélhetési bevándorló" - azaz sikeres agymosás után az összes bevándorló - lesz a fókuszban, és igen, annak kapcsán, hogy elvehetik-e a munkahelyem. És mint >megélhetési< nyilvánvalóan elveszi, ráadásul az előző kérdésben sugallt >tény< miatt mindenképpen egyet kell értenem. Nagyon cseles!
A józan ész (és az előző két kérdés) azt diktálja, hogy minden további kérdéssel is egyet kell érteni (hacsak nem terroristák vagy megélhetési bevándorlók vagyunk), ezzel a korábban mentálisan megnyomorított ember tudatalattija felismeri, hogy a kormány tényleg a lehető legjobb lépéseket teszi meg. Kivéve egy kérdésben: nem kell támogatni a terrorista országokat, elég őrizetbe venni a bűnözőket és visszaküldeni oda, ahonnan jöttek. Ja és ha már itt vannak, dolgozniuk kell, természetesen.
ÉS! Egy sikeres nemzeti konzultációban kell a végére egy abszolút triviális, könnyen megemészthető választási lehetőség az abszolút nemes és a nyilvánvaló rossz között; azaz szükséges, hogy a költségvetést lezsugorítják az átlagválasztó szintjére, biztatva, hogy: "Igen, Ön ért hozzá":
"Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?"
A "bevándorlás" szót helyettesíthetjük akármivel: stadionokkal, boltbezárással, internetadóval, röghöz kötéssel vagy például nemzeti konzultációval. Lehet, úgy többen kitöltenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!