Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok miért akarják...

Liberálisok miért akarják ráerőltetni a nézeteiket másokra?

Figyelt kérdés
Én bevándorló ellenes vagyok illetve egy kisebbségi népcsoportot utálok, na most ezért rögtön megkaptam pár embertől a "ostobarasszistanácihitler" jelzőt, pedig cask különbözik a véleményünk.
2015. máj. 29. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Ma a liberálisok sokkal többen vannak, mint a konzervatívok. Ez meg is nyílvánul a világ erkölcstelenségében.
2015. máj. 29. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

"A liberalizmusnak semmi köze nincs ahhoz, hogy ki, hogyan ítél meg egy népcsoportot."

De pontosan ebben van a lényeg! Nem utálok egy egész népcsoportot, csak annak bűnöző tagjait! A cigánybűnözés esetében, nem a cigányokat utálja a liberális, hanem a bűnözőket! Tök mindegy milyen a bőrszínük. És mindig lehetőséget ad a rendes, tisztességes emberek létezésének! Ha valaki a cigányokat anblok utálja, azért mert cigányok, azt én rasszistának nevezem, nem liberálisnak, hiszen kizárja annak lehetőségét, hogy a cigányok között bizony tisztességes, becsületes emberek is lehetnek.

2015. máj. 29. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:
11%
A liberális erőszakos. Csak azt fogadja el, amit ő akar, a többieket kizárja.
2015. máj. 29. 15:20
 14/20 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Te is elmondtad a véleményedet, ők is a sajátjukat rólad. Hol itt a probléma?
2015. máj. 29. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor most én is tegyem fel a kérdést, hogy miért sajnálkozik azon a jobbosok többsége, hogy nem részesülhetek a koncentrációs táborok adta kegyekből?
2015. máj. 29. 22:49
 16/20 anonim ***** válasza:

Semmi szükség képzetlen, nincstelen, beilleszkedni nem képes, csupasz s*ggű bevikre.

Rasszista lennék? Lehet. De nincs ezzel semmi baj.

2015. máj. 30. 07:42
 17/20 anonim ***** válasza:
A liberálisok szeretik 200-300 km-ről megmondani, hogy pl. ÉK-Magyarországon nincs probléma a kisebbséggel vagy hogy a debreceni menekülttábor abszolút problémamentes és jó az. És ezt el kell fogadni, mert ők mondják, akinek nem tetszik, az nácifasiszta.
2015. máj. 30. 08:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Íme, egy budapesti készítésű liberális videó. Ők aztán tudják.

[link]

2015. máj. 30. 08:27
 19/20 anonim ***** válasza:

"Rasszista lennék? Lehet. De nincs ezzel semmi baj."

Nem, ez rosszabb, ez xenofóbia! A rasszista az csak a kínaiakat vagy csak a feketéket gyűlöli, te meg mindenkit, aki nem helybéli! Mert ennyi erővel ki lehet terjeszteni, hogy mondjuk ha valaki szolnoki, akkor utálja a pesti suttyót meg a a békési parasztot is...

2015. máj. 30. 12:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor a budaiak xenofóbok, mert utálják és lenézik a pestieket. Pedig ott nyomorognak a vár alatt egy 80 nm-es társasházban, míg esetleg egy pesti a 8 szobás kertesházában hallgatja a madárcsicsergést.
2015. máj. 30. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!