Mit szólnátok ahhoz, hogy 20 és 70 év között lenne szavazati joga az embernek?
Ha szerinted semmi nem kell a gyári munkához, akkor az illető mitől szerez több tapasztalatot a propaganda ellen, mint az, aki éppen tanul, vagy még "friss" (csak a tananyag elavult) tudással rendelkezik?
Hogy szerez tapasztalatot országos szintű folyamatokról, vagy a világgazdaságiakról?
A legtöbb ember akivel találkozik, már csak a saját "szemüvegén" keresztül lát dolgokat, és már csak a bekövetkezett részeket, a önjelölt "hittérítőkről" nem is beszélve.
"20 helyett inkább 30-ra kéne növelni, mert a sok hülyegyerek miatt van ekkora támogatottsága a jobbiknak."
Rajtam kívül rengeteg Jobbik szimpatizánst ismerek aki 30 év felett van, szóval nem talált. Az, hogy valaki a Jobbikot támogatja az nem életkor függő hanem az intelligencia kérdése :)
"Rajtam kívül rengeteg Jobbik szimpatizánst ismerek aki 30 év felett van, szóval nem talált. Az, hogy valaki a Jobbikot támogatja az nem életkor függő hanem az intelligencia kérdése :)"
Ezért mondtam az esélyt. Sajnos sokaknak nem adatott meg az esély, hogy rájöjjön az ígérgetések finanszírozhatatlanságára pl.: vízerőművek, és fok gazdálkodás; 40 év munka után nyugdíj + 13. havi nyugdíj; 40-50%-os rezsicsökkentés; általános forgalmi adó csökkentés stb stb tiszta viccpárt. :D
Persze, hogy viccpárt.
De ez kell a magyaroknak, ezt kajálják két pofára.
"20 helyett inkább 30-ra kéne növelni, mert a sok hülyegyerek miatt van ekkora támogatottsága a jobbiknak."
Ennyi erővel akkor zárjuk ki az 50 felettieket is, mert ők meg az mszp-re és a fideszre szavaznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!