Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Székesfehérvár tényleg maga a...

Székesfehérvár tényleg maga a kánaán?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Innen Miskolcról most tuti helynek tűnik, HA ez mind igaz, emigrálok oda! Ott lakók! Mi igaz ebből? Mert gondolom egy rész az propaganda.

2015. máj. 27. 07:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4:

Én is sokáig így gondoltam. Aztán látva, hogy vidéken ha elveszítem a munkámat, akkor akár évekig kereshetek másikat, ha lesz egyáltalán másik, és mindezt fele fizetésért, mint Pesten, ezért elhatároztam magam, és költöztem. Ahhoz képest egyébként sikerült egy egészen nyugis környéket kifognom, igazából most csendesebb helyen lakok, mint vidéken laktam, és a munkahelyemhez is közel.

De ha utálod Budapestet, akkor Fehérvárra ne nagyon menjél, mert pont az, amit a pesti ember sztereotípiájában nem szeretünk, az ott halmozottan megvan.

Egyébként nem tudom milyen informatikus vagy, mert ha programozó, akkor Miskolc jobb egy fokkal, mint Székesfehérvár, mert van egy-két komolyabb fejlesztő cég. Ha viszont üzemeltetés vagy IT support, akkor Fehérvár jobb.

6:

"Fehérvár azóta jut sok forráshoz egyébként, hogy fideszes polgármestere lett, jó haverja a fenti vezetőknek, így pumpálják lefelé a pénzt."

Viszont ebből még elég sok baj lehet, mivel az az ember csak egy báb, és teljesen inkompetens (mondom ezt úgy, hogy sok olyan Fideszes polgármester van, akinek elismerem a munkáját). Hosszútávon egyébként soha egyetlen városon sem segített, ha az állam pumpálta oda a pénzt, mert csak a város számára fenntarthatatlan infrastruktúrát szül, gazdasági realitások nélkül.

2015. jún. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!