Mi ez a szöveg Orbántól, hogy Magyarországot szeretné megtartani a magyaroknak?
Figyelt kérdés
Nincs tisztában azzal, hogy a magyarság túlnyomó részét szlávok és németek alkotják? Tehát Magyarország már csak nevében magyar ország. :)2015. máj. 21. 21:13
11/14 anonim válasza:
"2. A fentiek elmondhatók a környező népekre is, akiknél még hosszabb ideig tartott az oszmán megszállás. Ehhez képest vannak büszke szerbek, románok, bolgárok, görögök, albánok stb. Nekik mondd - ha mered - hogy az országuk, nemzetük csak névleg létezik."
Attól, hogy egy erőszakos pszichopatának nem merem elmondani, hogy ő egy erőszakos pszichopata, még igenis probléma, hogy az.
12/14 anonim válasza:
Ne marakodjatok srácok, a politikának ne higyjetek, tudjátok jól, hogy tojnak a fejünkre. Ígérgetnek vaktában, maga ez a "mesterség" azért lett kitalálva, hogy legálisan rabolhassanak. Ha már az országunk csak nevében magyar, legalább az a pár megmaradt ember tartson össze, és ezt már annyival elérheti, hogy nem rúg bele a gyengébbe. Meg vagyunk osztva elég rendesen, de vegyétek észre, a mi politikusaink is csak bábok. Ezt mind tudja jól, azt is hogy nem lehet itt segíteni, semmit sem megoldani, egyszerűen csak nagyot akarnak kaszálni. Nem tudom mi a megoldás, de legalább egymásnak ne nehezítsük meg az életét.
13/14 PontozzLeHaIgazamVan válasza:
Látom bárki ír akármit is, azt lepontozzák. Szóval én is kommentelek valamit, hogy picit összezavarodjanak a fizetett lepontozók.
14/14 anonim válasza:
Fizetett lepontozók?
Ez egy fizetett kérdés volt.
Az én túlnyomó részem is sváb,mondjuk a két lábam, az egyik kezem tót, mondjuk a vállam cigány, a hasam, a szívem-tüdőm stb. meg a fejem magyar paraszt-iparos-molnár.
Más még nem találtam -papírforma szerint- .
Szóval, ami mozgat, az magyar. Csak a nevemben lennék magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!